Velkommen til Agile Leap - Peak Consulting Group ApS

Agile Leap

Danmarks største agile konference

Velkommen til Agile Leap

Få indsigt og bliv udfordret af de nyeste tendenser inden for agilitet, når Peak Consulting Group afholder Agile Leap 2020.
Agile Leap 2020 afholdes den 29. oktober 2020 i København kl. 9.00 – 16.00.

Vi har samlet en perlerække af internationale keynote speakers og toneangivne danske praktikere på Agile Leap DK 2020.

Kom og hør om deres bud på fremtiden, samt hvordan man håndterer aktuelle udfordringer og problemstillinger.

Du vil derudover kunne få en status på det agile Danmark via afrapportering af Peaks agile undersøgelse omhandlende anvendelse og udbredelse af agile best practices i Danmark.

agile leap

Agile Leap klæder dig på til at:

– Være på forkant med udviklingen indenfor agilitet med inspiration fra toneangivne internationale meningsdannere
– Få ny inspiration til at håndtere aktuelle udfordringer og problemstillinger fra erfarne og anerkendte praktikere
– Få indsigt i brugen af agilitet i Danmark
Bjarte Bogsnes fra Beyond Budgeting

Bjarte Bogsnes

– Beyond Budgeting

Mød Bjarte Bogsnes, som har vundet en Harvard Business Review/McKinsey Management Innovation-pris. Bjarte står til dagligt i spidsen for implementeringen af Beyond Budgeting hos olie- og energiselskabet Equinor. Her han indtil videre sikret, at Equinor er kommet på Fortune 500-listen, hvor de i dag er rangerret som nummer et på socialt ansvar og nummer syv på innovation. Derudover er han forfatter til bogen: Implementing Beyond Budgeting – Unlocking the Performance Potential, hvor han skriver om egne erfaringer med implementeringer.

Gitte Klitgaard Enabling Teams to Embrace Change

Gitte Klitgaard

– Enabling Teams to Embrace Change

Hvorfor kæmpe os gennem metoder, når vi i stedet kan bruge energien på at hjælpe hinanden? Dét er Gitte Klitgaards tilgang, når hun til dagligt arbejder som agil coach. Hun mener, at psykologisk sikkerhed er en af forudsætningerne for, at mennesker kan performe optimalt i agile teams, hvilket hun har erfaring med fra organisationer som Spotify og Lego, hvor målet har været at skabe et miljø og en kultur, hvor man ikke er bleg for at turde tage chancer og turde fejle.

Pia-Maria Thorén Motivation beyond sticks and carrots

Pia-Maria Thorén

– Motivation beyond sticks and carrots

Pia-Maria Thorén er kvinden bag den svenske agile konsulentvirksomhed GreenBullet. Hun er en international anerkendt pioneer inden for Agile HR, og var blandt én af de første, der pointerede, at forudsætningen for en vellykket agil transformation kræver, at HR aktivt deltager og driver den kulturelle omstilling. Pia-Maria beskriver sig selv som en hybrid mellem HR, IT og Finance Management, og så er hun forfatter til bogen Agile People – A Radical Approach for HR and Managers (That Leads to Motivated Employees).

Joshua Kerievsky fra Modern Agile

Joshua Kerievsky

– Modern Agile

Manden bag metoden Modern Agile hedder Joshua Kerievsky, og ham kan du møde til Agile Leap Conference. Joshua er CEO for Industrial Logic, som er et af de ældste og mest respekterede agile konsulentfirmaer på verdensplan. Hans metode, Modern Agile, anvendes i dag af organisationer som Google, Amazon og AirBnB. Metoden arbejder ud fra fire principper, som har til formål at forbedre og forenkle menneskers måde at arbejde agilt på, med det for øje at opnå succesfulde produkter og medarbejdere.

Kollegarabat

Hvis du tilmelder dig sammen med en eller flere kollegaer er prisen kr. 4.500. Kollegarabat skal du notere i forbindelse med din tilmelding, og den kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

 

Peak Consulting Group står garant for, at Agile Leap konferencen som helhed efterlever denne Code of Conduct
agile leap
agile leap
Konferencen vil blive holdt hos

HOUNE
Amager Strandvej 390
2770 Kastrup

Se deres website her

 

agile leap

agile leap