Sørg for at have styr på forudsætningerne - Peak Consulting Group A/S

Arbejder du agilt?

Arbejder du agilt så sørg for at have styr på forudsætningerne.

Det er værd at forstå forudsætningerne for succes, da de giver et klart billede af, hvilke faktorer der vurderes til at have stor betydning for opnåelse af et godt resultat. Nedenfor ses en oversigt over respondenternes svar i forhold til, hvad de mener, er de vigtigste forudsætninger, når agilitet skal få succes.

Flere af vores kunder fortæller, at betydningen af at arbejde med effekt allerede fra starten af et projekt, sikrer klarhed om formålet og de gevinster, projektet skal levere. Det understreger et survey, vi gennemførte på vores webinar om Effekt som kerneelement i Half Double. Her svarede hele 72% af deltagerne, at de gerne vil bruge værktøjet Effektkort, og 74% at de gerne vil bruge værktøjet Effektbaseret løsningsdesign. Men hvad indebærer disse værktøjer, og hvordan kan du bruge dem i dit eget projekt?

Undervurder ikke de visuelle virkemidler​

Det hurtige overblik, som projektværktøjernes visuelle tilgang giver, betyder, at alle projektets deltagere kan være med. Deltagerne kan nemlig meget enkelt se, hvad gevinsterne/effekterne er på plakater i projektrummet, og behøver dermed ikke dykke ned i længere rapporter, hvor sætninger skal tolkes grundigt og pointer skal graves frem. Det giver en langt bedre kollektiv fornemmelse for, hvad I har opnået i projekterne, og hvad der stadig ligger foran jer.  

Henrik Timm

Henrik Timm

Rådgivning, coaching og undervisning. 

Skriv til Henrik