Black Friday - få 2x 40% rabat på kurser - Peak Consulting Group A/S

Få 2 x 40% på ALLE kurser i 2021!

BLACK FRIDAY

Dette tilbud er udløbet.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi ved det godt.

Det kan være svært at vælge mellem alle de spændende kurser og ikke mindst de karrieremuligheder, der følger med dem.

Derfor vil vi gerne gøre det lidt nemmere på Black Friday i år. Du får nemlig ikke kun 40% i rabat på det kursus, du tilmelder dig på Black Friday. Du får også en voucher på 40%, som du kan bruge, næste gang du skal på kursus hos Peak Consulting Group 2021.

HUSK  – At tilbuddet kun gælder for køb foretaget mellem 00:00 og 23:59 fredag 27. november 2020, så du skal ikke vente for længe med at tilmelde dig! Scroll videre, og læs hvordan.

  • Sådan får du dine 2 x 40% rabat

    Find det kursus, du gerne vil på i vores kursuskatalog, og påbegynd tilmeldingsprocessen. I slutningen af din tilmeldingsproces har du mulighed for at komme med kommentarer i nogle bemærkningsfelter. Her skriver du blot BF2020 i et vilkårligt, og tilmelder dig på almindelig vis. Herefter modtager du en bekræftelsesmail, hvor standardprisen står - bare rolig, vores regnskabsafdeling skal nok sørge for at fakturere den rigtige pris! Du vil efterfølgende få tilsendt en voucher med en personlig rabatkode, som giver dig 40% rabat på dit næste kursus i 2021.

  • Hvor længe og hvordan gælder rabatten?

    Både Black Friday rabatten og voucheren på 40% gælder for fysiske og virtuelle kurser med afholdelse i hele 2021. De kan dermed ikke bruges på vores e-learning forløb, reeksamener eller enkeltstående materialer og bøger. Bemærk, at voucheren er personlig og kun kan bruges af dig. Voucheren er gyldig indtil udgangen af 2021 og kan kun bruges på kurser med afholdelse i 2021. Rabatterne kan ikke kombineres med andre rabatter, vouchers eller aftaler. Hvis du ønsker at betale for kurset i 2020, skal du blot gøre opmærksom på det i bemærkningsfeltet ved tilmelding.

Du er velkommen til at kontakte os

Rikke Bang
Rikke Bang

Training Director
tlf. 2075 9424

Send en e-mail