Cyber Monday - få 2x30% rabat på kurser - Peak Consulting Group A/S

Missede du Black Friday?

Få 2 x 30% rabat på kurser i hele 2021

Denne rabat er udløbet

Black Friday er forbi, men rabatterne fortsætter. Hele Cyber Monday får du 2 x 30% rabat på alle kurser i 2021. Konceptet er det samme som til Black Friday: Tilmeld dig et kursus med 30% rabat, og få en voucher på 30% rabat, som du kan bruge næste gang du skal på kursus hos Peak Consulting Group 2021.

HUSK

At tilbuddet kun gælder for køb foretaget mellem 00:00 og 23:59 mandag 30. november 2020, så du skal ikke vente for længe med at tilmelde dig! Scroll videre, og læs hvordan.

  • Sådan får du dine 2 x 30% rabat

    Find det kursus, du gerne vil på i vores kursusoversigt, og påbegynd tilmeldingsprocessen. I slutningen af din tilmeldingsproces har du mulighed for at komme med kommentarer i nogle bemærkningsfelter. Her skriver du blot CM2020 i et af felterne, og tilmelder dig på almindelig vis. Herefter modtager du en bekræftelsesmail, hvor standardprisen står - bare rolig, vores regnskabsafdeling skal nok sørge for at fakturere den rigtige pris! Du vil efterfølgende få tilsendt en voucher med en personlig rabatkode, som giver dig 30% rabat på dit næste kursus i 2021.

  • Hvor længe og hvordan gælder rabatten?

    Både rabatten og voucheren på 30% gælder for fysiske og virtuelle kurser med afholdelse i hele 2021. De kan dermed ikke bruges på vores e-learning forløb, reeksamener eller enkeltstående materialer og bøger. Bemærk, at voucheren er personlig og kun kan bruges af dig. Voucheren er gyldig indtil udgangen af 2021 og kan kun bruges på kurser med afholdelse i 2021. Rabatterne kan ikke kombineres med andre rabatter, vouchers eller aftaler. Hvis du ønsker at betale for kurset i 2020, skal du blot gøre opmærksom på det i bemærkningsfeltet ved tilmelding.

Du er velkommen til at kontakte os

Rikke Bang
Rikke Bang

Training Director
tlf. 2075 9424

Send en e-mail