Vi hjælper med at kickstarte automatiseringen af processer

Sådan kickstarter I automatisering af processer

Lige nu tænker mange teams og organisationer på at anskaffe software robotter, men det kniber med at få kickstartet processen – ofte har ildsjæle og beslutningstagere forskellige forestillinger om automatisering, og hvad det giver af muligheder.

Andre teams har allerede købt de første robotlicenser. Her kan det være svært at få momentum, fordi man mangler et fælles overblik over processer, som med størst fordel kan automatiseres.

Der er to behov på spil:

Viden om automatisering:

Hvis kolleger i forretningen skal kunne byde ind med idéer, har de brug for at forstå, hvad automatisering helt konkret går ud på.

Bredde i input:

Der er brug for input bredt i organisationen for at få det bedste potentiale frem.

digitalisation

Hvordan kan I komme i gang?

En intern robot-konference kan hjælpe jer med at hæve det fælles vidensniveau om automatisering.

Her kan I på tværs af organisationen møde hinanden, brainstorme på ideer og umiddelbart evaluere deres bæredygtighed via en faciliteret proces på selve konferencen.

Peak Consulting Group bistår med planlægning af jeres interne robot-konference. Det er vigtigt, at I inviterer medarbejdere, som, I har ”mistanke” om, indgår i rutineprægede processer, hvor der er et vist volumen i gennemstrømningen. Peak Consulting Group vil herefter facilitere og dokumentere konferencen.

Hvilken værdi skaber intern robot-konference for jer?

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Cases

Relevante artikler