Årets Projektdag 2022 - Peak Consulting Group A/S

Årets Projektdag 2022

Projektlederens nye virkelighed

Hold dig opdateret på tidens trends, når Peak Consulting Group inviterer til årets største event for danske projektledere.

Der har aldrig været flere holdninger til projektledelse end netop nu. En pandemi har ændret vilkårerne for måden, vi mødes og samarbejder på, og ikke mindst kravene til hvordan vi risikostyrer og sikrer vores projekter. I det ene hjørne prædikes den agile tilgang som vejen frem, mens der i det andet stædigt fastholdes en traditionel vandfaldsmodel. Samtidig har spørgsmål om diversitet og bæredygtighed sneget sig ind øverst på dagsordenen på de fleste bestyrelsesmøder og strategiskriv. Det stiller nye krav til hele organisationen – og især til dig som projektleder, der pludselig skal navigere i en helt ny virkelighed. 

Vær med, når vi samler over hundrede af landets skarpeste hjerner til årets vigtigste projektleder-event, og bliv klogere på din egen rolle som projektleder, kollega og menneske i 2022.

19. maj

Kl. 9-16

Scandic Sydhavnen

2.900 kr. ekskl. moms

Dem møder du på Årets Projektdag 2022

Programmet opdateres løbende over de kommende måneder.

Morten Albæk2

Ét liv. Én tid. Ét menneske.

CEO og filosof Morten Albæk

Det er en illusion, at livet kan deles op i et arbejdsliv og privatliv, og det er en sproglig manipulation, som fastholder os i en sump af meningsløshed, der i sidste ende gør os syge. I dette indlæg gør CEO og filosof Morten Albæk op med begrebet “Work-Life-Balance” og forestillingen om, at den adskillelse mellem arbejde og fritid kan løse problemet. Han giver desuden flere bud på, hvordan vi kan redde os ud af dette eksistentielle rod. Men først og fremmest handler det om, at kende forskel på tilfredshed, lykke og mening – og sætte sidstnævnte i centrum for tilværelsen. For det handler i sidste ende om ikke at blive tilfredse eller lykkelige, men at skabe et meningsfuldt liv med sin familie, sine venner og kollegaer.

Konferencier

Partner i Peak Consulting Group Henrik Timm

Med sine 20+ år som projektleder, og sine 10 år som en af hovederne bag Årets Projektdag, er Henrik Timm den perfekte vært for dagen. Henrik fører dig trygt gennem programmet, samler trådene mellem indlæggene og sørger for, at vi alle går fra dagen endnu klogere end da vi kom. 

Ét liv. Én tid. Ét menneske.

Projekter og ledelsen af dem bliver fortsat mere komplekse. Og det kræver mere end “bare” et metodeskifte, en workshop og en dygtig projektleder.

Det kræver involvering fra ledelsen og en anerkendelse af, at forandringer også betyder ledelsesmæssige forandringer. Derfor må projektlederen i stigende grad kunne aktivere og flytte ledelsen (og resten af organisationen) i den rigtige retning.

For dig der er enten:

Projektleder

Projektmedarbejder

Styregruppemedlem

Projektejer

Dit udbytte af konferencen

Dit udbytte

  • Du bliver opdateret på de nyeste tendenser i branchen
  • Du hører indlæg fra nogle af landets førende forskere og praktikere
  • Du får en dag med ligesindede fra alle sektorer og brancher
  • Du går fra dagen med ny indsigt og inspiration til, hvordan du skal varetage din rolle i projekter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Organisationens udbytte

  • Organisationen får et indblik i, hvordan førende danske virksomheder og forskere går til projektledelse anno 2022
  • Projektteamet får en vitaminindsprøjtning sprængfyldt med inspiration og nye måder at gå til projektet på
  • Organisationen får et bredere vidensgrundlag at træffe beslutninger vedrørende projekter og projektledelse på

Hvordan håndterer vi Corona?

Vi satser stærkt på, at Corona ikke er mere en en saga blot, når vi afholder Årets Projektdag 2022. Men vi tager selvfølgelig vores forholdsregler: 

Du er velkommen til at kontakte os

kurser@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Udvid din horisont:

spotify modellen
Spotify modellen i en nøddeskal

Spotify-modellen peger mod en fremtid med mere fokus på selvledelse, tværfaglighed og innovation. Det gør den til et yderst relevant …

konsulentydelser
Transformationer har ikke brug for en stærk mand men et stærkt lederteam

Den lille iværksættervirksomhed kan komme ud over rampen med stærke enkeltpersoner i spidsen. Men den store organisation har svært ved …

program
Kan forretningstransformationer være strukturerede og improviserede på samme tid?

I en verden, hvor det eneste konstante er forandringer, udruller mange organisationer stadig deres strategier efter roadmaps og strategikort. Men …