Webinar: Optimér den agile transformation - Peak Consulting Group A/S

Gratis webinar

Får I det FULDE udbytte af jeres agile transformation?

Ifølge Forbes får 53 % af alle virksomheder ikke det optimale ud af deres agile teams og skaleringer. Det betyder, at der går et stort agilt potentiale til spilde i knap halvdelen af alle agile transformationer. Har du på fornemmelsen, at din organisation er én af dem? På dette webinar får du inspiration til, hvordan I sikrer HELE potentialet i jeres agile transformation.

Bemærk: Webinaret er afholdt. Se en optagelse af det længere nede på siden.

Vær med, når agil management konsulent Frank Løvstad-Gebauer og agil forandringskonsulent Tanja Hesselager tager den agile transformation under lup og undersøger, hvordan I kan hive det agile op på det næste niveau. For hvordan får I et overblik over, hvad der er det rigtige at gøre netop nu, for netop jeres organisation? Hvordan prioriterer I de rette indsatser? Hvordan sikrer I effektiviteten i de agile teams? Hvordan bærer I jer ad med at få ændret det, der skal være anderledes? Hvordan får I udviklet det, der skal være bedre, samtidig med, at I bygger videre på det, der er rigtig godt?

Webinaret giver inspiration og indsigt i konkrete værktøjer til at definere og håndtere potentialet i den agile organisation, når Tanja og Frank gennem dialog og cases udforsker potentialer. 

Dit udbytte af webinaret

Onsdag den 24. februar 2021
kl. 08:30 - 09:30
Online via Zoom
brugen ag scrum og safe
Frank Løvstad-Gebauer
Agil management konsulent

Frank er certificeret i Agile Fluency® Model, som er et værktøj, der kan anvendes til at stille en skarp diagnose på, hvor jeres organisations styrker og svagheder er ift. at opnå det fulde potentiale med netop jeres agile metode, og hvor I med fordel kunne sætte ind for at optimere.

Tanja Hesselager
Tanja Hesselager
Agil forandringskonsulent

Tanja har speciale i at drive agile transformationer og koble det, man som organisation gerne vil opnå med sin agile organisering, med rent faktisk at ændre adfærd, kultur og mindset. Ved at lykkes hér, sikrer man at agile bliver et middel til at høste de ønskede gevinster, frem for målet i sig selv.

Se webinaret her

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880