Gratis webinar: Bliv klog på Half Double - Peak Consulting Group ApS

Gratis webinar: Bliv klog på Half Double

Peak Consulting Group ApS»Events»Gratis webinar: Bliv klog på Half Double

Gratis webinar: Bliv klog på Half Double

Dato: 30/04 2020, 08:30-10:00

Start dagen med at få inspiration og værktøjer til at bruge Half Double i jeres organisation.

Hvad der startede som et forsøg på at udfordre de gængse projektledermetoder er nu blevet til et helt institut for sig selv, nemlig Half Double Instituttet. Mød Peak Consultings erfarne Half Double-udøvere, og få en grundig indføring i den nye projektledelsesform, der skaber dobbelte resultater på den halve tid!

Hvad kan Half Double?

Half Double-metodologien fokuserer på tre kerneelementer i projektledelse: Impact, flow og leadership. Og forskning har vist, at dette øgede fokus giver en massiv fremgang i antallet af projektsucceserne. Flere og flere organisationer har også allerede fået øjnene op for Half Double og de imponerende resultater, metoden har bragt med sig. På webinaret bliver du præsenteret for relevante Half Double-cases og nogle af de konkrete værktøjer, vores konsulenter har brugt, for at skabe succes med metoden. Du kan læse mere om vores Half Double-projekter lige her.

Hvem er målgruppen?

Har du som projektleder eller projektmedarbejder indimellem haft fornemmelsen af, at summen af teamets arbejde ikke skaber de ønskede resultater, eller at I ikke udnytter jeres fulde potentiale i projektet? Half Double tilbyder en ny måde at mobilisere arbejdet og projekttilgangen, så I fokuserer på de elementer, der rent faktisk driver og skaber succeser i projektet. Så uanset om du er projektleder, projektmedarbejder eller på anden måde tilknyttet et projekt, der trænger til en grundig vitaminindsprøjtning, så er du velkommen på det gratis webinar.

Dit udbytte af webinaret

  • Historien bag Half Double
  • Et digital eksemplar af e-bogen "Projekteffekt på kortere tid"
  • Eksempler og erfaringer fra Half Double indsatser i Danmark
  • Elementer og konkrete værktøjer i Half Double-metodologien
  • Hvordan kan vi hjælpe dig videre med Half Double?
  • Webinaret slutter med mulighed for spørgsmål til vores eksperter

Dem møder du på webinaret

Henrik Timm

Henrik Timm

Henrik har masser af erfaring med at implementere og understøtte Half Double i stor og mellemstore virksomheder. Henrik er desuden vores faste underviser i Half Double-metodologien, hvor han udbreder kendskabet og værktøjerne til kommende Half Double Practitioners.

Niels Kjærsgaard

Niels Kjærsgaard

Niels arbejder med at implementere og understøtte Half Double-værktøjer  i større virksomheder. Desuden har han helt konkrete erfaringer med at gøre leadership til løftestang for Half Double-implementeringen i projektorganisationen.