Gratis webinar: +1 år med Half Double - Peak Consulting Group A/S

Gratis webinar

+1 år med Half Double

Hør, hvordan Andel griber projekteksekveringen an efter flere år med Half Double

Det er efterhånden to år siden, projektleder Kenneth William Johansen og forandringskonsulent Grine Gregaard Rasmussen begyndte at benytte Half Double metodologien i deres projekter hos Andel (tidligere SEAS-NVE). Det har givet dem rig mulighed for at udforske, hvordan Half Double kan skabe værdi og effekt i Andels projekter – både alene og kombineret med andre rammeværker og projektledelsesmetoder.

Og det er netop kombinationens kunst, Kenneth og Grane vil give os en indføring i på dette webinar. Med udgangspunkt i erfaringerne fra Andels projekt Bifrost gør de os klogere på, hvordan Half Double i kombination med PROSCIs rammeværk ADKAR skabte struktur og fokus i projektet. Et projekt, hvor der blandt andet er defineret 8 effekter, som forskellige agile teams arbejder hen imod. 

Torsdag 27. januar 2022
kl. 15:00- 16:00
Online via Zoom

Se webinaret, og få:

 Webinaret er gratis, men kræver tilmelding. 

Portræt
Kenneth William Johansen
Projektleder i Andel

Kenneth er uddannet maskinmester og officer i Forsvaret og begyndte sin karriere som projektleder i Fregatprogrammet hos Forsvaret Materiel og Indkøbsstyrelse. I sine 10+ år som projektleder har han arbejdet med både tekniske, organisatoriske, kontraktuelle og forandringsprojekter.

Senest har han gennemført certificering af Cerius efter ISO 55001 Asset Management, implementering af SAP PM og arbejder pt. på en forbedringskultur hos andel.

grane fra andel
Grane Gregaard Rasmussen
Forandringskonsulent i Andel

Grane er uddannet ingeniør i planlægning og ledelse og har ph.d. og en postdoc fra DTU Management. Han har arbejdet som både projektleder og forandringskonsulent i Ørsted, LEO Pharma og Andel, hvor hans fokus har været på den menneskelige side af forandringer.

Lige nu arbejder Grane med at implementere Andels framework for forandringsledelse i vigtige integrationsprojekter.

Henrik Timm
Management consultant og partner

Henrik har masser af erfaring med at implementere og understøtte Half Double i stor og mellemstore virksomheder. Henrik er desuden vores faste underviser i Half Double-metodologien, hvor han udbreder kendskabet og værktøjerne til kommende Half Double Practitioners.

Gense vores tidligere webinarer

parat til Half Double
Gratis webinar: Er du parat til Half Double?

Gratis webinar: Er du parat til Half Double? Kun 1/3 af alle projekter er reelt succesfulde. Dit projekt kommer muligvis …

Half Double
Gratis webinar: Bliv klog på Half Double

Gratis webinar: Bliv klog på Half Double Start dagen med at få inspiration og værktøjer til at bruge Half Double …

Half Double lab
Half Double Lab: A morning session

Half Double Lab: A morning session – help us in “hacking” how small companies can succeed in working more agile …