Gratis webinar: Agile metoder møder hverdagen - Peak Consulting Group A/S

Gratis webinar: Agile metoder møder hverdagen

Hvad kan vi lære af Landbrugsstyrelsen 1 år inde i deres agile transformation med SAFe?

Landbrugsstyrelsens rejse er spækket med god læring, som du kan bruge til din egen eller organisationens agile rejse. Brug en lille time, og hør historien om Landbrugsstyrelsens rejse og erfaringer. Hvorfor valgte de at ’gå agilt’, hvad ville de opnå – og ikke mindst: Hvad har de opnået indtil nu?

På webinaret sætter vi fokus på, hvad man kan gøre, når rammeværk møder den virkelige verden og en struktur der er svær at flytte på. Desuden giver Landbrugsstyrelsen et værdifuldt indblik i, hvordan de har organiseret sig og håndteret personaleledelse, når linjeledelse og tværgående organisering skal gå hånd i hånd.

Hvem er målgruppen?

Webinaret er for alle, som arbejder med samarbejde, udvikling og styring. Konteksten er it-udvikling i en offentlig organisation, men historien og læringen kan sagtens overføres til private organisationer og i andre sammenhænge end it. Er du interesseret i at få inspiration til dit eget arbejde med (agil) styring, udvikling og samarbejde, så er du i målgruppen.

Dit udbytte af webinaret

  • Forstå, hvad der kan drive en traditionel organisation ud i en agil transformation
  • Lær om konkrete udfordringer med ledelse, samarbejde og kompetencer, når Agil møder Ikke-så-agil.
  • Få inspiration til at løse hverdagens problemer i mødet med det agile
  • Få mulighed for at stille spørgsmål til dem, der har prøvet det.

Dem møder du på webinaret

 

Allan Kjær

Allan Kjær Andersen

Product manager i styrelsens ene Agile Release Train der arbejder med at opsætte støtteordninger m.m. i flere forskellige af styrelsens IT-systemer.

Jannik
Moderator: Jannik Sørensen
 
Konsulent med fokus på ledelse af portefølje, programmer og projekter, samt agile udviklingsmodeller. Erfaring fra bl.a. STAR City, som Release Portefølje Manager. Læs mere her.
Oliver Graner

Oliver Graner Sæbye

Teamleder i IT med fokus på porteføljestyring, informationssikkerhed, ledelsesbetjening og agil metodeudvikling.

Se webinaret her