Gratis webinar: Effekt - et kerneelement i Half Double - Peak Consulting Group A/S

Gratis webinar: Effekt i Half Double

 

Kom et spadestik dybere, når vi dykker ned i Effekt som kerneelement i Half Double

Start dagen med et gratis webinar om kerneelementet Effekt, som er et af de 3 elementer i Half Double-metodologien. Mød vores erfarne konsulenter, når de dykker ned i de forskellige værktøjer, de har brugt til at skabe resultater i deres arbejde med Half Double. Webinaret er det første i en række af Half Double-webinarer, der hver især dykker ned i et af de 3 kerneelementer. De efterfølgende webinarer om Fremdrift og Lederskab er planlagt i hhv. juni og august – mere information følger.

Få konkrete værktøjer til at skabe effekt

På dette webinar om Effekt ser vi nærmere på 3 konkrete værktøjer, du kan bruge til at skabe effekt i dine projekter. Vi giver desuden vores bud på, hvordan du laver en lokal tilpasning af værktøjerne til din organisation. De 3 værktøjer, vi kommer til at gennemgå er:

1. Effektkortet: Identificér de vigtigste effekter og skab engagement

2. Effektbaseret løsningsdesign: Opnå effekt hurtigst muligt

3. Pulstjek: Tag temperaturen på dine interessenter

Hvem er målgruppen?

Webinaret er for alle som arbejder med projekter og dets gennemførsel, som f.eks. projektleder, projektdeltager, styregruppemedlem, leder, PMO’er eller blot ønsker inspiration til værktøjer der bruges i projektverdenen. Det er en fordel, hvis du allerede har et overordnet kendskab til Half Double, da dette webinar fokuserer på enkelte dele af metodologien, fremfor helheden. Du kan læse mere om Half Double som metodologi lige her.

Dit udbytte af webinaret

  • Hvordan du skal forstå Effekt som et kerneelement
  • Konkrete værktøjer til at skabe effekt i projekter
  • Hvordan du oversætter værktøjerne til din egen kontekst
  • Eksempler og erfaringer fra vores Half Double-projekter
  • Mulighed for at stille spørgsmål

Dem møder du på webinaret

Henrik Timm

Henrik har masser af erfaring med at implementere og understøtte Half Double i stor og mellemstore virksomheder. Henrik er desuden vores faste underviser i Half Double-metodologien, hvor han udbreder kendskabet og værktøjerne til kommende Half Double Practitioners.

Niels port

Niels Kjærsgaard

Niels arbejder med at implementere og understøtte Half Double-værktøjer  i større virksomheder. Desuden har han helt konkrete erfaringer med at gøre leadership til løftestang for Half Double-implementeringen i projektorganisationen.

Se webinaret her