Gratis webinar: Er du parat til Half Double? - Peak Consulting Group A/S

Gratis webinar: Er du parat til Half Double?

Kun 1/3 af alle projekter er reelt succesfulde. Dit projekt kommer muligvis i mål til tiden, på budget og med den aftalte kvalitet – men kan det med rette betegnes som succesfuldt på den lange bane? Hvis dit projekt over tid ikke reelt skaber effektivitet, forretningssucces og interessenttilfredshed, kan det så betegnes som en succes? Half Double er en projekttilgang skabt med det formål at fokusere på de virkemidler, der skaber effekt i projektet på kortere tid – og reel værdi på den lange bane. Med få velafprøvede greb hjælper Half Double dig til at skifte fokus til de elementer, der er opskriften på projektsucces. På dette webinar får du en introduktion til Half Double samtidig med, at du får indsigt i, hvad det overordnet kræver af dig og din organisation.

Hvem er målgruppen?

Webinaret er for projektledere og projektmedarbejdere, der gerne vil løfte effekten af deres projekter. Men det kan også være projektledere, chefer og PMO’er, der gerne vil holde sig opdateret på de faglige landvindinger i projektledelse lige nu.

Dit udbytte af webinaret

  • Forståelse for essensen af Half Double
  • Bevidsthed om, hvor dit projekt ligger mellem traditionel projekttilgang og Half Doubles tilgang
  • Perspektiver i forhold til din organisation og Half Double
  • Forslag til de første skridt mod Half Double

Dem møder du på webinaret

Niels Kjærsgaard

Niels Markvard Kjærsgaard

Projektledelseskonsulent i Peak Consulting Group

Niels arbejder med at implementere og understøtte Half Double-værktøjer  i større virksomheder. Desuden har han helt konkrete erfaringer med at gøre leadership til løftestang for Half Double-implementeringen i projektorganisationen.

Se webinaret her: