Gratis webinar: Fremdrift - et kerneelement i Half Double - Peak Consulting Group A/S

Gratis webinar: Fremdrift i Half Double


Vær med, når vi zoomer ind på kerneelementet Fremdrift

Vi fortsætter webinarrækken om Half Double med et webinar, der fokuserer på kerneelementet Fremdrift (flow). Vores faste Half Double-konsulenter Henrik Timm og Niels Markvard Kjærsgaard står igen klar med værktøjer og erfaringer, når det gælder om af sikre fremdrift i dine projekter. Det første kernelement Effekt blev taget op på et webinar 28. maj, mens det tredje kerneelement Lederskab bliver præsenteret på et webinar til august – mere information følger.

Webinaret præsenterer 3 konkrete værktøjer

Vi ser i dette webinar nærmere på tre forskningsbaserede redskaber, som bliver brugt til at skabe fremdrift i projekter, der benytter sig af Half Double-metodologien. Og så giver vi selvfølgelig også råd til, hvordan du oversætter dem til dine projekter, organisation og kontekst. De 3 værktøjer, vi gennemgår er:

  1. Co-location: Allokér kerneteam +50%
  2. Visuel planlægning: Fælles forståelse og engagement
  3. Nøglehændelser: Skab fast takt og rytme i nøglehændelser

Hvem er målgruppen?

Webinaret er for alle som arbejder med projekter og dets gennemførsel, som f.eks. projektleder, projektdeltager, styregruppemedlem, leder, PMO’er eller blot ønsker inspiration til værktøjer der bruges i projektverdenen. Det er en fordel, hvis du allerede har et overordnet kendskab til Half Double, da dette webinar fokuserer på enkelte dele af metodologien, fremfor helheden. Du kan læse mere om Half Double som metodologi lige her.

Dit udbytte af webinaret

  • Hvordan du skal forstå Fremdrift som et kerneelement
  • Konkrete værktøjer til at skabe fremdrift i projekter
  • Hvordan du oversætter værktøjerne til din egen kontekst
  • Eksempler og erfaringer fra vores Half Double-projekter
  • Mulighed for at stille spørgsmål

Dem møder du på webinaret

Henrik Timm

Henrik har masser af erfaring med at implementere og understøtte Half Double i stor og mellemstore virksomheder. Henrik er desuden vores faste underviser i Half Double-metodologien, hvor han udbreder kendskabet og værktøjerne til kommende Half Double Practitioners.

 

Niels port

Niels Kjærsgaard

Niels arbejder med at implementere og understøtte Half Double-værktøjer  i større virksomheder. Desuden har han helt konkrete erfaringer med at gøre leadership til løftestang for Half Double-implementeringen i projektorganisationen.

Se webinaret her