Gratis webinar om informationssikkerhed - Peak Consulting Group A/S

Gør informationssikkerhed operationel gennem forretningsdialog


Hvordan gennemfører du effektiv risikostyring af dine informationsaktiver, uden at det ender som en teoretisk øvelse uden hold i virkeligheden? Og hvordan får du IT-afdelingens forståelse for den forretningsmæssige påvirkning af et informationssikkerhedsbrud? Effektiv informationssikkerhed skal afspejle forretningens behov, men den kan ofte være svær at gennemføre i praksis. På dette webinar får du indsigt i, hvordan du implementerer en risikobaseret tilgang til jeres informationssikkerhed – og hvordan I balancerer det i et forretningsmæssigt perspektiv.

Dårlig sikkerhed kan blive en dyr affære

Næsten på ugentlig basis hører vi om organisationer, der har været udsat for et digital sikkerhedsbrist. Og det er forventeligt, at der på en fortsat mere digitaliseret arbejdsplads kun vil opstå endnu flere risici og brud på informationssikkerheden – netop disse potentielle brud kan have fatale forretningsmæssige konsekvenser for enhver organisation. Dette webinar introducerer dig til en række standardiserede rammeværk inden for informationssikkerhed, som I kan bruge til at minimere risikoen for sikkerhedsbrist i din organisation. Du får desuden også en masse know how og erfaringer fra andre organisationers arbejde med at implementere informationssikkerhed.

Dit udbytte af webinaret

 • Introduktion til forskellige relevante rammeværk og standarder inden for informationssikkerhed.
  • ISO/IEC 27001
  • ISO/IEC 27005
  • CIS-Controls
  • NIST SP-800-53
 • Konkrete erfaringer fra projekter, omhandlende informationssikkerhed.
 • Forslag til praktisk implementering af en risikobaseret tilgang.
 • Mulighed for at stille spørgsmål om jeres situation.

Dem møder du på webinaret

IT Service Management

ars Møllegaard Lauritzen

Partner og management consultant i Peak Consulting Group

Lars har mange informationssikkerhedsprojekter bag sig, og står klar til at dele ud af sine erfaringer med implementering af forskellige standarder, samt at besvare dine spørgsmål om informationssikkerhed og forretning.

Jonas

Moderator: Jonas Högstrand

Ledelseskonsulent i Peak Consulting Group

Webinaret bliver modereret af Jonas Högstrand, der har masser af erfaring med projektledelse, undervisning og facilitering.

Se webinaret her: