Hvor agile er Danmark? - Peak Consulting Group A/S

Gratis webinar

Hvor agile er Danmark?

Bliv helt opdateret på det agile Danmark, når Jens Christensen og Jonas Högstrand præsenterer resultaterne fra årets agile survey.

Peaks agile undersøgelse har for 3. år i træk samlet landets agile praktikere og med deres erfaringer og input kortlagt det agile landskab fra A-Z. Og den 19. maj offentligøres resultaterne live, når vores to eksperter sætter besvarelserne under lup og gennemgår alt fra tendenser til problematikker i årets undersøgelse. 

Kom bag om tallene, og øg din indsigt

Hver en sten er bliver vendt, og alle tendenser diskuteret på dette webinar.  Det betyder, at du som deltager bliver klogere på ting som: 

Det kommer blandt andet til at handle om motivationen bag at implementere agile arbejdsmetoder til hvad man de facto har fået ud af dem. Men vi kommer også til at belyse værdimåling, rekruttering og leverandørsamarbejder i agile sammenhænge. Endelig giver undersøgelsen også et pejlemærke om fremtiden, og hvilke rammeværker og roller, danske organisationer forventer at anvende i den nære fremtid. Det giver dig mulighed for at se ind i dit eget agile spejlbillede, og sammenligne din organisation med lignende agile organisationer.

Onsdag 19. maj 2021
kl. 08:30- 09:30
Online via Zoom

Se webinaret, og få:

Webinaret er for dig, der arbejder med agile metoder og rammeværker, og som er nysgerrig på, hvordan andre organisationer går til metoderne på. Det kan også være du er ny udi det agile og gerne vil have et indblik i andres erfaringer, inden du går i gang. 

Webinaret er gratis, men kræver tilmelding. 

Jens Christensen
Management consutlant og partner

Jens Christensen er manden bag undersøgelsen og har de sidste 3 år stået for at udforme surveyet og analysere på tallene. Det giver ham en enorm indsigt i, hvordan landskabet har ændret sig over kort tid – og hvad vi kan forvente i fremtiden. 

Jonas
Jonas Högstrand
Management consultant

Med sine 20 år i agile projekter, finder du næppe en større kilde til agile transformationer og metoder end Jonas Högstrand. Med andre ord: Jonas er manden, du skal gå til, hvis du vil vide mere om de forskellige rammeværker, arbejdsformer og metodikker. 

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Læs vores seneste artikler

projektkufferten
Sådan pakker du projektet ud af feriekufferten

Som feriekufferten pakkes ud, så skal projektet også pakkes ud, så alt kan finde sin rette plads igen og projektet …

solcreme
Hvilken beskyttelsesfaktor giver du dit projekt inden ferien?

Ligesom vi beskytter vores hud mod at blive forbrændt i solen, er det nødvendigt at beskytte vores projekt mod at …

Sissel i farve
Sådan lukkede jeg et projekt ned på 6 dage

Hvad gør du, når omrokeringer, kriser og lockdowns tvinger dit projekt til en tidlig nedlukning? Som projektleder skal du være …