Gratis webinar: Kortlægning af systemporteføljen - Porteføljestyring af statslige it-systemer - Peak Consulting Group A/S

Gratis webinar: Kortlægning af systemporteføljen


Få helt styr på arbejdet med kortlægningen af organisationens systemer! Dette webinar giver dig indsigt i porteføljestyring med udgangspunkt i Digitaliseringsstyrelsens model for statslige it-systemer. Det kan både være i forhold til den konkrete organisering og gennemførelse af kortlægningen, men også generelt om de spørgsmål og afklaringer, som en sådan proces kan afføde i en organisation – strategiske såvel som praktiske.
 
 

Hvem er målgruppen?

Webinaret er for dig, der arbejder i en offentlig organisation, som selv står over for kortlægning af jeres systemportefølje.
 

Dit udbytte af webinaret

  • Praktiske erfaringer og gode råd i arbejdet med kortlægningen af organisationens systemer
  • Systemkortlægning som en interessent- & ejerskabsøvelse
  • Videre overvejelser i forbindelse med tilrettelæggelse af arbejdet med handlingsplanen
  • Mulighed for at stille spørgsmål til vores ekspert

Dem møder du på webinaret

Sabinsky

Nikolaj Sabinsky

Nikolaj er konsulent tilknyttet Peak Consulting Group. Han har arbejdet bredt med IT og Projektledelse i de seneste 20 år – både på kunde- og leverandørsiden. I de seneste år har han primært været tilknyttet en række større projekter og programmer i den offentlige sektor.

 
Jonas

Moderator: Jonas Högstrand

Webinaret bliver modereret af Jonas Högstrand, der har masser af erfaring med projektledelse, undervisning og facilitering.