Projektets Styregrupper - Gentofte - Peak Consulting Group ApS

Projektets Styregrupper – Gentofte

Peak Consulting Group ApS»Events»Projektets Styregrupper – Gentofte

Projektets Styregrupper – Gentofte

Dato: 19/02 2020, 17:00-19:30

I samarbejde med CA karrierepartner og a-kasse afholder vi dette gratis gå hjem-møde.

Få værktøjer til, hvordan du kan lykkes i samarbejdet med projektets styregrupper.

Arbejder du med projekter i projektgrupper eller i en organisation med styregrupper og projektgrupper? Så er dette gå-hjem-møde for dig.

Målgruppen er deltagere, som har erfaring med projektlederrollen, folk som har deltaget i styregrupper eller på anden vis har lidt erfaring og viden omkring det ledelsesmæssige ansvar i et projekt.

Under arrangementet giver forfatter til bogen ”Projektets Styregruppe”, Henrik Timm, dig indblik i forskellige værktøjer, tjeklister og anbefalinger, der kan hjælpe til en professionalisering af styregruppens arbejde og funktion i et projekt. Du får blandt andet viden om, hvordan en styregruppe bør arbejde, og hvilke værktøjer organisationens medlemmer bruger, der vil kunne hjælpe dig i hverdagen.

Om foredragsholderen

Henrik Timm har stor erfaring inden for projektledelse og styregrupper, da han i mere end 25 år har arbejdet som projektleder i både private virksomheder og offentlige organisationer. Henrik er fagansvarlig for projektledelse i Peak Consulting Group, som både underviser, coach og rådgiver.

Praktisk info om projektets styregrupper

Arrangementet er både åbent for CA-medlemmer, og folk der ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger (eller venner) med, dog skal alle tilmeldes særskilt via det overstående link.

Det er gratis at deltage. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr på 250 kr., hvis du udebliver uden afbud.

Der vil blive serveret en sandwich og drikkevarer til arrangementet.