Skab værdi med Half Double - et casebaseret webinar - Peak Consulting Group A/S

Gratis Webinar: Skab værdi med Half Double

Når forskning møder virkeligheden

Efter ca. 5 års forskning er Project Half Double nu ved at indfinde sig i de danske projektorganisationer. Men hvordan omsætter man de gode forskningsresultater til relevante projekt-praksisser i den enkelte organisation? På dette webinar møder du en af forskerne bag Half Double, Per Svejvig, og en af de projektledere, der allerede har benyttet metoderne i andel (tidligere SEAS-NVE), nemlig Kenneth William Johansen. Sammen giver de et bud på, hvordan Half Double bedst opnår resultater og skaber værdi i praksis.

Tag udgangspunkt i andres erfaringer

Missionen med Project Half Double er klar: At udvikle en projektmetode, der både øger succesraten og hastigenden på projekter. Og det var lige netop det, der motiverede andel til at bruge metodologien på pilotprojektet “Implementering af SAP PM” i samarbejde med chefkonsulent i Peak Consulting Group, Henrik Timm. Men hvordan lykkedes det? Og hvor succesfulde er Half Double projekter egentlig? Hør Henrik og Kenneths konkrete erfaringer fra projektet, og bliv inspireret til, hvordan I selv kan anvende Half Double metoder i jeres organisation.

Hvem er målgruppen?

Webinaret er for alle som arbejder med projekter og dets gennemførsel, som f.eks. projektleder, projektdeltager, styregruppemedlem, leder, PMO’er eller blot ønsker inspiration til værktøjer der bruges i projektverdenen. Det er en fordel, hvis du allerede har et overordnet kendskab til Half Double, da dette webinar fokuserer på enkelte dele af metodologien, fremfor helheden. Du kan læse mere om Half Double som metodologi lige her.

Dit udbytte af webinaret

  • Viden om, hvordan du skaber effekt hurtigere i jeres projekter
  • Kendskab til konkrete projekt-praksisser
  • Indsigt i andels erfaringer med Half Double
  • Forståelse for de forskellige projekttyper, der passer til Half Double
  • Tips til den lokale tilpasning af Half Double
  • Erfaringer med udvalgte Half Double-værktøjer.

Dem møder du på webinaret

Per Svejvig

Per Svejvig, Associate Professor, Aarhus Universitet

Per Svejvig er Associate Professor, Head of Project Organizing and Management Research Group, PhD på Aarhus Universitet hvor han forsker på Institut for Virksomhedsledelse. Per har en ph.d. i forretningssystemer og har mere end 25 års erfaring fra det private erhvervsliv som projektleder, leder og konsulent. Per er IPMA B certificeret, og forsker i gentænkning af projektledelse, værdiskabelse fra projekter, og agile praksisser i projekter som fx Half Double metodologien.

Peak Consulting Medarbjeder

Kenneth William Johansen, projektleder i andel (tidligere SEAS-NVE)

Kenneth er uddannet maskinmester og officer i Forsvaret og begyndte sin karriere som projektleder i Fregatprogrammet hos Forsvaret Materiel og Indkøbsstyrelse. I sine 10+ år som projektleder har han arbejdet med både tekniske, organisatoriske, kontraktuelle og forandringsprojekter.

Senest har han gennemført certificering af Cerius efter ISO 55001 Asset Management og arbejder pt. på implementering af SAP PM hos andel.

Henrik Timm, Chefkonsulent i Peak Consulting Group

Henrik har masser af erfaring med at implementere og understøtte Half Double i stor og mellemstore virksomheder. Henrik er desuden vores faste underviser i Half Double-metodologien, hvor han udbreder kendskabet og værktøjerne til kommende Half Double Practitioners.

Niels port

Niels Kjærsgaard, Management Konsulent i Peak Consulting Group

Niels arbejder med at implementere og understøtte Half Double-værktøjer  i større virksomheder. Desuden har han helt konkrete erfaringer med at gøre leadership til løftestang for Half Double-implementeringen i projektorganisationen. Niels er manden for at facilitere webinaret og sørge for, at alt forløber, som det skal.

Se webinarets 3 dele her: