Styregruppe seminar - Peak Consulting Group

Styregruppe seminar

Peak Consulting Group»Events»Styregruppe seminar

Styregruppe seminar

Dato: 30/08 2018, 14:00-16:00

Igennem de sidste 12 måneder har vi arbejdet målrettet på at skrive en bog om emnet styregrupper, og det har resulteret i, at vi nu har en færdig bog med titlen ”Projektets styregruppe”.

Bogen sætter fokus på, hvordan styregruppen kommer fra tilstanden ”ubevidst inkompetent” til den mere ideelle tilstand ”ubevidst kompetent”. I bogen finder du bl.a. 17 værktøjer samt tests, tjeklister, skabeloner, 27 anbefalinger og ikke mindst konkrete erfaringer fra fejlslagne offentlige og private projekter. Derudover finder du også resultaterne fra Peaks omfattende styregruppeundersøgelse.

Bogen er skrevet i samarbejde med Bjarne Kousholt, Henrik Timm og Rikke Bang. Bjarne er er i forvejen også forfatter til en række bøger indenfor projektledelse.

På vores knowhow arrangement vil vi gerne præsentere dig for bogen. På dagen vil bl.a. Janick Worna, fra Rigspolitiet fortælle om hans erfaringer ved styregruppearbejde. Dertil lægger vi også op til en debat om styregrupper, og hvordan vi fortsat kan blive bedre på denne front.

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at skrive til info@peakkurser.dk

Ved no-show vil der blive opkrævet DKkr. 500 ekskl.  moms.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.