Få et toptunet CV i samarbejde med os - Peak Consulting Group A/S

Få et toptunet CV i samarbejde med os

Peak Consulting Group A/S»Få et toptunet CV i samarbejde med os

I Peak Consulting Group screener og matcher vi konsulenter med opgaver hos vores top 100 kunder indenfor projekt- og programledelse og udvalgte managementopgaver. Opgaverne kan være forretningsorienterede, it-tekniske eller befinde sig i spændvidden derimellem. Vi hjælper konsulenterne til at fremstå med det bedst mulige match i CV og ansøgning til kundens opgave. Og vi vil også gerne hjælpe dig, hvis du står i en situation, hvor du søger fastansættelse eller freelanceopgaver inden for ovennævnte opgaver.

Få gratis feedback og vejledning til dit CV

Fremsend dit CV og få 30 minutters gratis feedback over et videoopkald. Fortæl os hvilke job eller opgaver, du er på jagt efter, så hjælper vi dig med at få dit CV til at fremstå bedst muligt til opgaven. Når du har sendt dit første udkast af CV’et, kontakter vi dig førstkommende hverdag og koordinerer tidspunkt for video-sparring og videre forløb.

Vores ”CV tjek” indeholder:

  • Forslag og gode råd til at gøre din egen ansøgning og CV bedre
  • Konkrete forslag til tekstændringer af CV og jobansøgning
  • Vi hjælper dig med at få det rette indhold og derved målrette dit CV til den ønskede stilling
  • Vi retter grammatik, tegnsætning, og læser korrektur inkl. sproglige rettelser, så du får rettet uheldige ord og vendinger.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Eller øg dine muligheder med et udvidet forløb

Hvis du har brug for mere, kan vi efterfølgende tilbyde flere tilpassede forløb. Her taler vi sammen om dine ønsker og timeprisen. Du kan vælge mellem to forløb herunder, eller købe hele den samlede pakke.

Få professionel hjælp til dit CV 

Efter den indledende feedback arbejder du videre med dit CV, og fremsender det til os på ny. Du får CV’et retur med indsatte kommentarer til forbedringer af formuleringer og rettelse af stave- og slåfejl. Du får desuden hjælp med opsætningen af CV’et, samt hvordan du skal formulere din kompetenceprofil og dine løste opgaver.  

2 timer

Den udvidede løsning….

Lav ændringerne og fremsend CV’et en ekstra gang. Du får det retur med indsatte kommentarer til forbedringer af formuleringer og rettelse af stave- og slåfejl.

1 time

Når du køber denne CV-sparring:

Du får tilsendt vores skabelon og vejledning pr. mail, som du er velkommen til at anvende og tage inspiration i.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Professionel hjælp til din ansøgning

Du fremsender et givent stillingsopslag eller beskriver, hvad det er for en virksomhed du har interesse i inkl. værdier, stillingsindhold og oplagte krav til kandidatprofilen samt din egen ansøgning. Derefter tager vi et 30 minutters videoopkald, hvor du får vores feedback på din ansøgning. Du får så tid til at lave ændringerne og fremsende ansøgning til os igen. Vi sender retur med indsatte kommentarer til forbedringer og rettelse af stave- og slåfejl.

1 time 

Den udvidede løsning….

Lav ændringerne og fremsend ansøgning en ekstra gang. Du får ansøgningen retur med indsatte kommentarer til forbedringer og rettelse af stave- og slåfejl.

1 time 

Husk, når du køber ansøgning-sparring:

Send stillingsopslag/relevante info og ansøgning. Vi kontakter dig førstkommende hverdag og koordinerer tidspunkt for video-sparring og videre forløb.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]