Great Place to Work - blandt Danmarks bedste - Peak Consulting Group

Great Place to Work – blandt Danmarks bedste

Peak Consulting Group blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Peak Consulting Group»Artikler»Great Place to Work – blandt Danmarks bedste

Great Place to Work – blandt Danmarks bedste

Nu er det officielt! Peak er blevet blåstemplet som et af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work.

  Hvert år gennemfører Great Place to Work Danmark et certificeringsprogram med fokus på medarbejdernes oplevelse af deres arbejdsplads, samt intern ledelses- og organisationspraksis, hvilket skaber grobund for bestræbelsen efter netop at være en god arbejdsplads.

Kigget efter i sømmene Peak er i de seneste måneder blevet kigget i kortene af Great Place to Work, der certificerer danske – og internationale – virksomheder, og i år kan Peak nu officielt kalde sig for en god arbejdsplads.

Som en del af undersøgelsen har alle medarbejdere deltaget i en spørgeskemaundersøgelse. Med baggrund i dette er vi dermed blevet vurderet gennem en kulturanalyse med fokus på emnerne:

Troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab.

En af Danmarks bedste arbejdspladser Udover certificeringen har Peak også modtaget en pris for at være blandt en elite af bedste arbejdspladser i Danmark, som er resultatet af mange års fastholdelse og udvikling af vores Peak DNA og kultur. Resultaterne har skabt stor glæde internt og Patrick Sorrentino, administrerende direktør for Peak Consulting Group, tilføjer:

Vi er glade og stolte. Vi er inde i en stejl vækstkurve og har i den forbindelse et stærkt fokus på at holde fast i vores oprindelige værdier og være et godt sted at arbejde”.

Peak Consulting Group har opnået en samlet score, der ligger langt over landsgennemsnittet og mænger sig med de allerbedste arbejdspladser i Danmark i 2018. Skal en karriere i Peak være dit næste træk? Læs mere