Half Double Universet - Peak Consulting Group A/S

Velkommen til
Half Double universet

Træd ind i vores vidensunivers

Bliv klogere på, hvordan du tilgår den nye projektmetodologi. På denne side finder du alt, hvad du skal bruge for at blive klogere på hvad Half Double universet indeholder, lige fra e-bøger, webinarer og cases. 

Som partner i Half Double Institute står vi hos Peak Consulting Group klar til at rådgive dig og hjælpe med implementeringen af de agile Half Double-værktøjer i din organisation.

Hvad er Half Double

Half Double er en ny projektmetodologi, der fokuserer på at skabe fremdrift, effekt og lederskab i projekter. Den kombinerede hybrid mellem traditionel projektledelse og en agil tilgang har vist sig at øge succesraten betydeligt i de projekter, der benyttede den. 

Half Double hos Børns Vilkår

Cases

I forbindelse med projektet Bedre svar til alle børn hos Børns Vilkår tiltrådte en af Peaks konsulenter i den indledende fase for at implementere Half Double-metoden, så projektet hurtigere ville opnå en større effekt.

konsulenthus

Rådgivning

Hos Peak Consulting har vi hundredetusindvis af timers arbejde med kompleks projektledelse og modning af projektorganisationer bag os.

Kursus i projektledelse

Foundation certificering

Bliv certificeret i Half Double Foundation. Kurset giver dig grundlæggende viden om Half Double som metode til at lede projekter eller leverancer samt forberede dig til at bestå din Half Double Foundation-eksamen.

Kursus i projektledelse

Practitioner certificering

Bliv certificeret i Half Double Practitioner. Kurset giver dig udvidet viden om Half Double samt forberede dig til at bestå din Half Double Practitioner-eksamen. Man skal have bestået Half Double Foundation eksamen.

Download e-bogen om Half Double

Se forskningsresultaterne fra Aarhus Universitet

Siden 2015 har Aarhus Universitet fulgt 16 pilotprojekter i virksomheder som fx Siemens, Coloplast, SAS og Terma. Pilotprojekterne har alle anvendt Half Double.

54%

af pilotprojekterne har en højere performance

15%

har en medium performance

31%

har en lavere performance

Cirkel diagram
Aarhus University

Relevante artikler

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Rikke Bang
Rikke Bang

Training Director
tlf. 2075 9424

Send en e-mail

Tidligere webinarer og events