Inspiration - Konsulentydelser og kurser - Peak Consulting Group A/S

Inspiration

Få viden omkring hvad Peak Consulting Group kan tilbyde

Find inspiration og se hvad Peak arbejder med

Strategisk eksekvering er evnen til effektivt at gennemføre og realisere strategiske resultater, og netop dét vil du finde eksempler på og inspiration til her på siden.

Kurser og uddannelse

Få udviklet dine kompetencer og få inspiration til at finde det rigtige kursus eller uddannelse, som matcher dine behov og ambitioner.

Se kursuskataloget her

Peak Consulting Group tilbyder en bred vifte af kompetenceudvikling indenfor projekt-, program- og porteføljeledelse.

Vores kurser og uddannelser er solidt forankret i underviserens praktiske erfaringer og vores samarbejde med private virksomheder og offentlige institutioner.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få uddybet, hvilket kursus eller hvilken uddannelse der passer bedst. Vi har årligt 4000 kursister fordelt på vores åbne og firmatilpassede kurser.

På vores firmatilpassede kurser kan du få et skræddersyet uddannelseforløb, så det dækker jeres behov.

Vi har samlet vores seneste cases, artikler, publikationer og bøger, som inspirationskilde til det videre arbejde med strategi, projektledelse, forandringledelse, porteføljestyring og meget andet.

Se vores kursus og uddannelses betingelser

Konsulentydelser

Vores ydelser befinder sig indenfor otte kerneområder, hvori vi, i dem alle, har en stor viden om it og digitalisering. Peak fokuserer samtidig på kompentenceudvikling gennem kortere og længere uddannelsesforløb. Det er en samlet tilgang, der sikrer at best practice omsættes til praksis.

Vær bevidst om modeller og processer, så de hjælper dig med at skabe fremdrift

Vi skaber handling og effekt inden for:

  • Projekt-og programledelse
  • Porteføljestyring og PMO
  • Gevinstrealisering og Business Case
  • Risikostyring

Værdien af porteføljestyring kommer ikke fra rapporter men fra beslutninger

Skal du skrive en god business case?

men ved ikke hvor du skal starte! så læs vores artikel

Peak arrow

Peak KnowHow

Et gratis fagligt netværk som giver dig inspirationer, værktøjer og indsigt.

Vi har sammensæt et program med forskellige temaer, som er relevante at have indsigt i når man arbejder indenfor projekter og programmer og har med porteføljeledelse at gøre. Vores mål er at have faglige netværksmøder, som går på tværs af målgrupper og brancher, fortæller om tendenser, gode råd og anbefalinger og giver dig inspirationer med hjem. Tilmelding Vores KnowHow møder er for alle, det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Er der udsolgt, er du velkommen til at komme på venteliste. Jeg håber, at du kan finde et eller flere netværksmøder, som du har lyst at deltage i.

Gå til arrangementer
Peak arrow

Effektive styregrupper

Peak har i maj måned 2018 lanceret den første bog om effektive styregrupper. Bogen er skrevet i samarbejde med forfatter, Bjarne Kousholdt, og bliver den 4. bog udgivet af Peak. I Peak ønsker vi hele tiden at blive bedre, og derfor udfører mange af vores konsulenter kvantitative og kvalitative undersøgelser. Resultater samt insights, best practice og erfaring fra det virkelige liv, har vi således samlet i en række publikationer og bøger, herunder:

 • Projektets styregruppe
 • Projektlederens formelsamling
 • Problemorienteret projektarbejde
 • Hvor skal du hen på den vandcykel?
 • Vejen til projektsucces
Læs mere om bogen her
Peak arrow