6 ugers jobrettet uddannelse - Peak Consulting Group A/S

6 ugers jobrettet uddannelse

Skal vi hjælpe dig videre til dit næste job?

Øg dine jobmuligheder med et kursus eller en jobrettet uddannelse hos Peak

Peak Consulting Group tilbyder en række jobrettede uddannelser og kurser i PRINCE2 projektledelse. Som et af Nordens højest certificerede konsulenthuse har vi et hold af yderst kompetente undervisere, der står klar til at hjælpe dig videre mod næste kapitel i din karriere. 

Du kan tage kurserne som fysiske tilstedeværelseskurser, eller du kan vælge at tage dem som e-learning moduler. Det faglige indhold og den endelige certificering er af samme høje kvalitet. 

Hvad får du ud af en jobrettet uddannelse?

Prince2

Hvorfor en certificering i PRINCE2?

Projektledelse er en allestedsnærværende disciplin på tværs af brancher, sektorer og kulturer.

Det er selvfølgelig godt, fordi det sikrer en fortsat efterspørgsel på kompetente projektledere. Men det er også en udfordring, fordi der efterhånden er rigtig mange gode kandidater om buddet. Det er med andre ord et hårdt felt at lægge sig ud med. En PRINCE2 certificering er en måde at gøre sig ekstra attraktiv for potentielle arbejdsgivere. Det er nemlig dokumentation for, at du har styr på en internationalt anerkendt projektledelsesmetode og best practice. Hos os kan du tage PRINCE2 på to niveauer: Foundation og Practitioner. Du kan også vælge at tage dem begge i én ombæring:

PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Foundation giver dig det teoretiske grundlag for PRINCE2-metoden. Kurset indfører dig i de syv principper, syv processer og syv temaer, der er centrale for at køre projekter efter metoden. Efter kurset vil du forstå rammer, principper og kulturen omkring PRINCE2 projektledelse. Ved beståelse af eksamen opnår du en PRINCE2 Foundation certificering.

PRINCE2 Practitioner

PRINCE2 Practitioner bygger videre på teorien fra PRINCE2 Foundation, men tilføjer en praksisorienteret dimension til metoden. På den måde kan du efter kurset gå ud og omsætte processer og principper fra teori til praktik i dine egne projekter og kontekster. PRINCE2 Practitioner forudsætter, at du har bestået en PRINCE2 Foundation. 

 

PRINCE2 Foundation og Practitioner

Du kan også tage PRINCE2 Foundation og Practitioner direkte i forlængelse af hinanden. På den måde får du et sammenhængende forløb, hvor teori og praksis bygger direkte oven på hinanden. Kombinationen vil give dig den fulde indsigt i PRINCE2-metoden, og du kan efter endt kursus kalde dig certificeret i både Foundation og Practitioner. 

Sådan kommer du på kursus hos Peak

PRINCE2 som metode og uddannelse er godkendt på de regionale positivlister, og er dermed på listen over kurser, du kan søge hos dit jobcenter. Det betyder, at selve din tilmelding til kurset skal gå gennem din jobcenter.

Kontakt dit jobcenter og fortæl dem, at du ønsker at tage dit PRINCE2-kursus hos Peak Consulting Group. Derfra vil jobcentret varetage din tilmelding i samarbejde med os.

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Rikke Bang
Rikke Bang

Training Director
tlf. 2075 9424

Send en e-mail

Relevante artikler

Læs vores cases