Peak Consulting Group ApS Half Double -

Inspiration

Half Double

Indsigter fra Danmarks førende projekthus

De grundlæggende filosofier i Peak

I Peak Consulting Group er vi i specialister projektledelse og i at løfte eksekverings raten i danske offentlige og private organisationer.

Vi har brugt hundredetusindevis af timer på at arbejde med at lede komplekse projekter og på at løfte modenheden i danske projektorganisationer, blandt andet igennem vores kundenetværk og forskningssamarbejder.

Half Double metodologien, et projekt sponsoreret af Industriens Fond, har haft til fokus at fremme dansk erhvervslivsevne til at levere mere lønsomme projekter på kortere tid.

half double

Half Double er ikke en projektmodel, det er tre grundlæggende filosofier (kaldet kerneelementer), uddybet i yderligere tre grundlæggende tilgange per filosofi.

Vi har i årevis anvendt en række af tilgangene i vores projektarbejde, enten enkeltvist eller flere ad gangen, og set den effekt det haft på:

  • Bedre forståelse af problemet der skal løses, og dermed bedre styring af projektets scope
  • Bedre involvering af interessenter og efterfølgende forankring i den organisation, der modtager projektets leverancer
  • Hurtigere projektopstart
  • Projektet leveres til forventet, eller højere, effekt.

Hvis du vil have en uddybning af filosofien så læs nogle af vores artikler om Half Double eller læs mere her

Vi tilbyder Half Double Practitioner uddannelse.

Se højdepunkter fra sidste års Half Double arrangement

På dette KnowHow arrangement sidste år satte vi fokus på Project Half Double, som er et initiativ til udvikling af projektarbejdet, der er støttet af Dansk Industri. Formålet har været at udvikle en tilgang til projekter, der halverer projektets varighed og fordobler effekten af det enkelte projekt. Initiativet er defineret som en ny ”open source” tilgang, og vi ser nærmere på de tre kerneelementer: • Effekt • Fremdrift • Lederskab

Peak arrow