Publikationer - Peak Consulting Group

Inspiration

Publikationer

Vi vil gøre en forskel

Faglighed betyder meget for os i Peak

I Peak er vi drevet af at gøre en forskel. Derfor er Peak og vores medarbejdere involveret i række vidensaktiviteter, herunder:

  • Peak deltager i forskning gennemfører undersøgelser:
    gennem samarbejde med førende universiteter, faglige interesseorganisationer og vores kunder.
  • Peak driver gratis faglige leder- og inspirationsnetværk:
    herunder Peak KnowHow og Peak PMO Forum
  • Peak afvikler konferencer og seminarer:
    og herigennem sætter vi fokus på de faktorer, der kan være forskellen mellem succes og fiasko.

Dette giver os adgang til en masse indsigt og forskning, på tværs af offentlig og privat sektor, som vi løbende anvender i vores bøger og gratis publikationer.

Køb bøger skrevet af Peak

projektlederens formelsamling
projektlederens-formelsamling

Projektlederens formelsamling

Bogen er en personlig arbejdsbog for projektledere, der indeholder 49 værktøjer til gavn ved projektledelse i praksis. Præcist og kontant hjælper bogen læseren med bl.a. at udføre intressentanalyser, kompleksitetsanalyser af projekter og med at forberede præsentationer for styregruppen.

“Projektlederens formelsamling” er skrevet som en bog til anvendelse, efter læseren har tilegnet sig teorien, enten ved at have læst Bjarne Kousholts teoribog “Projektledelse – teori og praksis” eller andre bøger om projektledelse.

Prisen er kr. 239,20 ekskl. moms.

Læs mere om bogen her

Projektets styregruppe

Bogen om styregrupper, har til formål at gøre projekternes styregrupper og medlemmer mere kompetente, således at vi får flere succesfulde projekter.

Med udgangspunkt i “The Conscious Competence Learning Model” ser vi på, hvordan styregruppen kommer fra tilstanden “ubevidst inkompetent” til den mere ideelle tilstand “ubevidst kompetent”.

Bogen giver dig også 17 værktøjer, tests, tjeklister og skabeloner, som vil være til stor gavn i dagligdagen med styregruppearbejdet.

Værtøjerne er baseret på i alt 27 anbefalinger, som bogens forfattere har uddraget af dels de internationale standarder og guidelines for projektledelse, dels en række eksperters anbefalinger, konkrete erfaringer fra fejlslagne offentlige og private projekter, samt en omfattende styregruppeundersøgelse, udført blandt Peak Consulting Groups kunder.

Pris 249,- ekskl. moms (311,25 inkl. moms)

Læs mere om bogen her

styregruppen
styregruppen

Seneste publikationer

Se alle vores gratis publikationer her

Se flere publikationer
Peak arrow