Virtuelle kurser – sammen hver for sig

Virtuelle kurser - sammen hver for sig

Få kompetenceudvikling virtuelt

Du kan sagtens deltage og få den nyeste viden, kompetencer og certificering, selvom du ikke kan være fysisk til stede i et undervisningslokale.

Det kan du gennem vores innovative undervisning, der giver dig som kursusdeltager nem adgang til at deltage på afstand – enten hjemmefra eller fra arbejdspladsen. Vores virtuelle løsning gør det muligt for dig som virtuel deltager at deltage på samme måde, som hvis du sad fysisk i vores undervisningslokaler.

Du møder din danske underviser ”live”

Når du deltager på et af vores virtuelle kurser, møder du din underviser ”live”, og du får rig mulighed for at interagere med underviseren og de andre deltagere på kurset.

Ligesom på vores fysiske kurser er der også et begrænset antal deltagere, så du er sikret tid til sparring med underviseren. Forud for kurset får du desuden tilsendt en fysisk pakke med dit forberedelsesmateriale, kursusmateriale samt manual, så du er godt klædt på til kursets virtuelle start.

Hvordan fungerer det?

Vi bruger teknologier, der giver dig det bedste fra vores fysiske kurser og virtuelle univers.

Oplevelsen ved at deltage virtuelt er den samme, som den du kan opleve ved at være fysisk tilstede i undervisningslokalet. Den eneste forskel er, at du kan deltage på kurset fra dit hjem, kontoret eller en anden lokation. Med den nyeste teknologi er det nemlig som at være der selv. Det eneste, du skal bruge, er en computer med adgang til internettet og et headset med mikrofon.

Som en ekstra fordel, bliver alle vores virtuelle kurser optaget, så du har mulighed for at gense forskellige dele af kurset, hvis du blev forstyrret eller hevet væk fra undervisningen undervejs på kurset.

Hvad er fordelene ved virtuelle kurser?

Ved at deltage virtuelt kan du:

Du er velkommen til at kontakte os

kurser@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Rikke Bang
Rikke Bang

Training Director
tlf. 2075 9424

Send en e-mail