Job og karriere - Peak Consulting Group A/S gør Danmark dygtigere

Job og karriere i Peak

Accelerer din karriere hos Peak

Vi har valgt en vej, der, forpligter os til at ansætte de bedste, og at levere det bedste for vores kunder indenfor vores ydelsesområder.

Se vores stillinger

Agile Team Coach
Agile Team Coach

Peak Consulting Group søger Agile Team Coach, som forstår at facilitere og træne teams i agile rammeværker og praktikker. Har du solide erfaringer med at planlægge og eksekvere agile transformationer? Så er det dig, vi søger.  …

Agil Coach
Agile Coach – Er du vores ny agile fyrtårn?

Peak Consulting Group søger Agil Coach til at indgå i forskellige specialiserede roller hos vores kunder, som f.eks. RTE, PO, EPIC Owner og agil coach i et skaleret SAFe® setup. …

scrum master
SCRUM Master

Har du solide erfaringer, og er du en passioneret udførende Scrum Master, som er dedikeret og har fokus på dit agile team? Har du …

Contract Employee
Håndtering af data og tal – stilling med stort ansvar og kontaktflade til central del i spændende konsulenthus

Contract Employee til en af Danmarks bedste arbejdspladser Hvis du kan lide kompleksiteten i at skulle jonglere med rigtige mange …

Management konsulent med erfaring inden for it-projektledelse, it-governance og digitalisering

Management konsulent Med erfaring inden for it-projektledelse, it-governance og digitalisering Nye muligheder indenfor store, komplekse it-projekter hos top100 virksomheder En …

it-transitioner
It-projektleder med erfaring inden for it-transitioner

Dygtige projektledere søges I afdelingen Business Service Management & Compliance oplever vi fortsat stor efterspørgsel efter kompetente projektledere, hvorfor vi …

Programleder – programledelse next level

Peak har løbende brug for dygtige programledere, der har faglige standpunkter og erfaring med at få komplekse programmer i mål. …

it service managment
Projektledere indenfor IT service management

Projektledere indenfor IT Service Management Har du erfaring med projektledelse inden for IT Service Management, compliance og/eller transition, er det …

Søg uopfordret som konsulent

Vi har valgt en vej, der forpligter os til at ansætte de bedste konsulenter – er du en af dem?

konsulenthus

100:1 faktoren

Vi anvender kun chefkonsulenter, der alle er specialister indenfor deres områder, og det er historisk set kun 1 ud af 100 kandidater, der bliver tilbudt ansættelse.

Hos kunderne

Selv om du er ude hos kunderne, er du også en integreret del af Peak.

Ofte har vi flere konsulenter ude hos samme kunde – bare på forskellige projekter.

Der er altid en tæt dialog mellem dig og din leder, og du vidensdeler og samarbejder på tværs med andre kolleger. Samtidigt er vi gode til at mødes i sociale sammenhænge.

Erfaringsmæssigt er vi en senior-tung virksomhed. Alle ansatte har +10 års erfaring indenfor deres fag domæne.

Samarbejde og vidensdeling

Det afspejler sig i en tydelig faglig glæde og begejstring, og tilgang til at ville samarbejde og vidensdele.

At vi er erfaringstunge, har selvfølgelig også positiv indflydelse på de spændende kunder, vi kan samarbejde med og tyngden af de opgaver, vi får ind.

Dette er absolut en medvirkende årsag til, at vores konsulenter ønsker at være ansat her i lang tid.

Planlægning med udgangspunkt i dig

I Peak bygger vi videre på dit unikke talent og dine interesser.

Sammen får vi dine ambitioner og Peaks visioner til at gå hånd i hånd. Dette følger vi løbende og konsekvent op på. Vi har et stærkt brand på markedet og dette er bl.a. takket være vores dygtige folk.

I Peak har vi fokus på altid at blive dygtigere. Fra ledelsens side kræver dette, at faglig sparring med sine kollegaer samt de bedste i branchen, gøres til en naturlig del af arbejdet. Samtidig vægter vi en god arbejdskultur meget højt, og selvfølgelig skal lønnen også være i orden.

Som konsulent i Peak vil din hverdag desuden være præget af

Men hvad siger de ansatte selv om job og karriere i Peak?

Hør hvad vores management konsulenter Dorthe Jensen og Hans Heldbo har at sige om Peak, som arbejdsplads.

Hans Heldbo, management konsulent:

I Peak kan du være dig selv.

Du kan være ærlig om, hvad du kan, og hvad du ikke kan – og hvad du har lyst til at arbejde med. Det er vigtigt, for ellers får du svært ved at klare opgaverne på sigt. Jeg kan som konsulent koncentrere mig om min faglighed. Opgaverne er måske sværere end så mange andre steder, til gengæld er det organisatoriske landkort simplere

Du er en af Danmarks bedste, og derfor er du blandt ligesindede i Peak. Peak som arbejdsplads, er en legeplads for de kompetente og nysgerrige, og derfor har vi en række minimumskrav:

karriere
great place to work

Hvorfor Peak Consulting Group?

Velkommen til én af Danmarks bedste arbejdspladser. For anden gang i træk, er vi certificeret ”Best Place To Work.

Vi lytter, er jordnære, fordomsfrie og åbne for nye idéer. Her er en respektfuld omgangstone og rart at være, samtidigt med at vi har det sjovt. 

Hos os har du IKKE et salgsansvar. Vi tror på, at konsulenter fungerer og agerer bedst, når de koncentrerer sig om opgaveløsningen. Derfor ligger den kommercielle del hos vores dygtige Client Directors.

Arbejder du som konsulent i dag, vil du muligvis opleve, at vi har et andet set-up, da vi har en flad struktur. De fire Business Units Leaders har ansvaret for alle konsulenter og agerer direkte under CEO. 99% er senior profiler – den ene halvdel med +10 års erfaring, den anden halvdel med +20 års erfaring.

Vi gør ikke forskel på konsulenterne. Vores set-up gør, at du har kort vej til toppen og befinder dig i et miljø, hvor sparring er kulturen.

Du får løbende relevant faglig sparring og ny viden. Du mødes med kolleger fast til faglige fredage, hele konsulentdage, tværfaglig fordybelse og gå-hjem-møder.

konsulenthus

Adgang til metoder, værktøjer og faglige grupper

I Peak har vi en række succesfulde tilgange, værktøjer og faglige fællesskaber, som du både kan blive en del af, eller kan vælge at følge med i fra sidelinjen.

Udover de faglige vidensdelingsarrangementer, der er koblet op mod vores ydelsesområder, har vi fælles kompetencetiltag, der udvikler os som konsulenter.

Send din ansøgning med det samme

Det er vigtigt, at du angiver i din ansøgning, hvilke arbejdsområder du er interesseret i at arbejde med, og at disse tydeligt afspejles i beskrivelsen af dine erfaringer og arbejdsopgaver i dit CV.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringsmanager Britt Falk. 

Britt Falk
Britt Falk

Search & Selection
tlf. 5378 0093