Job og karriere - Peak Consulting Group A/S gør Danmark dygtigere

Job og karriere i Peak

Accelerer din karriere hos Peak

Vi har valgt en vej, der, forpligter os til at ansætte de bedste, og at levere det bedste for vores kunder indenfor vores ydelsesområder.

100:1 faktoren

Vi anvender kun chefkonsulenter, der alle er specialister indenfor deres områder, og det er historisk set kun 1 ud af 100 kandidater, der bliver tilbudt ansættelse.

Hos kunderne

Selv om du er ude hos kunderne, er du også en integreret del af Peak. Ofte har vi flere konsulenter ude hos samme kunde – bare på forskellige projekter.

Der er altid en tæt dialog mellem dig og din leder, og du vidensdeler og samarbejder på tværs med andre kolleger. Samtidigt er vi gode til at mødes i sociale sammenhænge.

Erfaringsmæssigt er vi en senior-tung virksomhed. Alle ansatte har +10 års erfaring indenfor deres fag domæne.

Samarbejde og vidensdele

Det afspejler sig i en tydelig faglig glæde og begejstring, og tilgang til at ville samarbejde og vidensdele.

At vi er erfaringstunge, har selvfølgelig også positiv indflydelse på de spændende kunder, vi kan samarbejde med og tyngden af de opgaver, vi får ind.

Dette er absolut en medvirkende årsag til, at vores konsulenter ønsker at være ansat her i lang tid.

Planlægning med udgangspunkt i dig

I Peak bygger vi videre på dit unikke talent og dine interesser. Sammen får vi dine ambitioner og Peaks visioner til at gå hånd i hånd. Dette følger vi løbende og konsekvent op på. Patrick Sorrentino, grundlægger og administrerende direktør af Peak Consulting Group:

Vi har et stærkt brand på markedet og dette er bl.a. takket være vores dygtige folk. I Peak har vi fokus på altid at blive dygtigere. Fra ledelsens side kræver dette, at faglig sparring med sine kollegaer samt de bedste i branchen, gøres til en naturlig del af arbejdet. Samtidig vægter vi en god arbejdskultur meget højt, og selvfølgelig skal lønnen også være i orden.

Se vores nyeste stillinger

Men hvad siger de ansatte selv om job og karriere i Peak?

Hør hvad vores management konsulenter Dorthe Jensen og Hans Heldbo har at sige om Peak, som arbejdsplads.

Hans Heldbo, management konsulent:

I Peak kan du være dig selv. Du kan være ærlig om, hvad du kan, og hvad du ikke kan – og hvad du har lyst til at arbejde med. Det er vigtigt, for ellers får du svært ved at klare opgaverne på sigt. Jeg kan som konsulent koncentrere mig om min faglighed. Opgaverne er måske sværere end så mange andre steder, til gengæld er det organisatoriske landkort simplere

Du er en af Danmarks bedste, og derfor er du blandt ligesindede i Peak. Peak som arbejdsplads, er en legeplads for de kompetente og nysgerrige, og derfor har vi en række minimumskrav:

  • Du kan begå dig i store organisationer, har forståelse for kulturer og kan navigere i en politisk kontekst
  • Du ønsker løbende at dygtiggøre dig og samtidig bidrage til andres udvikling, både fagligt og personligt
  • Du har en kandidatgrad eller tilsvarende
  • Du mestrer kommunikation på dansk og engelsk, både skriftligt og mundligt
  • Du har mindst 10 års relevant erfaring
  • Du har mindst 2 faglige dybder indenfor Peaks ydelsesfokus
  • Du ønsker at være en del af et højt fagligt fællesskab

Adgang til metoder, værktøjer og faglige grupper

I Peak har vi en række succesfulde tilgange, værktøjer og faglige fællesskaber, som du både kan blive en del af, eller kan vælge at følge med i fra sidelinjen. Udover de faglige vidensdelingsarrangementer, der er koblet op mod vores ydelsesområder, har vi fælles kompetencetiltag, der udvikler os som konsulenter.

Som konsulent i Peak vil din hverdag desuden være præget af

  • Stor grad af selvstændighed i forhold til opgaveplanlægning og løsning
  • Mulighed for at påvirke din dagligdag og vælge blandt en række spændende projekter og opgaver hos nogle af landets mest spændende virksomheder
  • Fokus på work-life balance

Send din ansøgning med det samme

Det er vigtigt, at du angiver i din ansøgning, hvilke arbejdsområder du er interesseret i at arbejde med, og at disse tydeligt afspejles i beskrivelsen af dine erfaringer og arbejdsopgaver i dit CV.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringsmanager Britt Falk. 

Britt Falk
Britt Falk

Search & Selection
tlf. 5378 0093