kickstart din automatiseringen

Løsninger

Vi hjælper med at kickstarte automatiseringen af processer

Peak Consulting Group ApS»Konsulentydelser»Løsninger»Vi hjælper med at kickstarte automatiseringen af processer
Mange organisationer anskaffer i dag softwarerobotter, fordi de effektivt, og uden at begå fejl, kan løse rutineprægede opgaver. En del møder udfordringer, når de først har anskaffet softwarerobotterne, fordi det ikke altid er klart, hvad de skal automatisere.

 

Peak kan hjælpe jer i gang. Som noget nyt tilbyder vi nemlig at facilitere en intern robot-konference for jer, så I er bedre klædt på til at gå i gang med automatiseringen og de muligheder, der ligger i det.

Bliv klogere på automatisering og Industri 4.0

På konferencen styrker vi jeres vidensniveau om Industri 4.0 samt anvendelsen af automatisering. Det gør vi blandt andet ved at give jer en større indsigt i Industri 4.0, og de udfordringer og muligheder det giver. Efterfølgende dykker vi konkret ned i automatisering, for sammen med jer at identificere og vurdere de ideer I har til automatisering.

I begyndelsen kan det være lidt svært at komme i gang med automatisering

For mange mennesker opleves softwarerobotter og automatisering lidt fremmedartet, og derfor kan det være svært at opbygge et katalog over potentielle automatiseringer bredt i organisationen. Arbejdet med at få disse input fra forretningen hjælper vi gerne med i løbet af robot-konferencen. 

I får jeres eget unikke idékatalog

Som afslutning på konferencen indsamler Peak alle jeres bidrag. Dem behandler vi ud fra de oplysninger, I har givet os, og efterfølgende producerer vi et unikt idékatalog for netop jeres organisation.

Vidste du det om softwarerobotter?
  • Softwarerobotter kan i princippet arbejde 24/7.
  • De jobs, de udfører, er karakteriseret ved at være opgaver af simpel og gentagende karakter.
  • Softwarerobotterne udfører alene de opgaver, som de er blevet bedt om.
  • De er mest effektive for organisationen, når de aflaster medarbejderne i forhold til kedelige og rutineprægede opgaver.
  • Som hovedregel bør en automatisering af en delproces kunne gøres på ca. seks uger.