Agilitet og Agil forandring - Peak Consulting Group ApS

Rådgivning

Agil forandring

Agil forandring

Peak Consulting vil være din foretrukne agile samarbejdspartner. Vi tager udgangspunkt i dig og din organisation og hjælper dig der, hvor du er på din agile rejse.

 

Vi rådgiver fra strategi til eksekvering, vi forstår vores kunder og hvor de skal hen. Vi kan stille med både en enkelt konsulent, eller et helt team. Vi kan bidrage med agil rådgivning, konsulentløsninger, uddannelse og netværk med de mest erfarne virksomheder og konsulenter.

Vi sætter os ind i vores kunders kultur og behov og tager udgangspunkt i dér, hvor I er. Ikke i en teoretisk lærebog eller ét bestemt agilt rammeværk.

Vi forstår det agile marked og kan hjælpe dig med de udfordringer du står overfor. Sammen med dig vil vi knække de sværeste agile nødder:

   • Implementering af DevOps
   • Lean portofolio management
   • Valg af det rette skalerede agile rammeværk
   • Agil business case: Hvordan måler vi værdien af jeres investering i det agile?
   • Struktureret forandringsledelse når man arbejder skaleret agilt: Hvordan driver man den agile transformation og høster gevinsterne ved at arbejde agilt?
   • Hvordan håndterer man agil udvikling, når hardware er en del af produktet?
   • Hvordan arbejder HR i en agil kontekst?
   • Opstart af LACE

Upload dit CV

Brænder du også for at hjælpe danske virksomheder med deres agile rejse? Forstår du kundernes behov, og har du erfaringen til at kunne hjælpe? Så vil vi gerne høre fra dig. Send dit CV til os via formuleren herunder, så kontakter vi dig for at tale om muligheder og opgaver, der kunne passe til dig.

Fra hvornår er du ledig?

Kurser i agilitet

samarbejde

Peak har desuden en kursusafdeling, som tilbyder kurser om SAFe, agil projektledelse mm. og tilbyder skræddersyede kurser, som passer til medarbejderne i jeres organisation.
Hvis jeres organisation ønsker et kursus afholdt hos jer kontakt da gerne Peak´s kursusafdeling: tlf nr. +45 3526 2880 eller skriv en mail ved at klikke på linket

Vil du vide mere?

Vi har adgang til en bred vifte af agile kompetencer og leger kun med de bedste.

Peak arrow