Agilitet og Agil Transformation - Peak Consulting Group A/S

Agil transformation

Skal vi hjælpe jer i gang med den agile rejse?

Peak Consulting vil være din foretrukne agile samarbejdspartner. Vi tager udgangspunkt i dig og din organisation og hjælper dig der, hvor du er på din agile rejse.

Vi rådgiver fra strategi til eksekvering, vi forstår vores kunder og hvor de skal hen. Vi kan stille med både en enkelt konsulent, eller et helt team. Vi kan bidrage med agil rådgivning, konsulentløsninger, uddannelse og netværk med de mest erfarne virksomheder og konsulenter. Vi sætter os ind i vores kunders kultur og behov og tager udgangspunkt i dér, hvor I er. Ikke i en teoretisk lærebog eller ét bestemt agilt rammeværk. 

Vi forstår det agile marked og kan hjælpe dig med de udfordringer du står overfor. Sammen med dig vil vi knække de sværeste agile nødder:

Jens

Rådgivning

Hos Peak Consulting har vi hundredetusindvis af timers arbejde med kompleks projektledelse og modning af projektorganisationer bag os.

Kurser i Agilitet

Hos Peak Consulting har vi det største udbud af agile kurser. Vi afholder både åben og interne kurser. Bliv certificeret indenfor en af SAFe´s mange kurser, eller se også vores andre spændende agile kurser. Onsite, Online eller en kombination, så kan vi hjæpe jer.

Konsulent

Agil rekruttering

Vil du også være med og hjælpe vores kunder med den agile rejse, har du mange års erfaring og et agilt mindset, så klik videre og læs mere om hvordan du kan bidrage:

Agileleap.dk

Agileleap.dk er Danmarks nye agile community. Her samles agile tænkere og praktiske på én fælles platform for at dele deres erfaringer fra danske organisationer. Du kan læse med, eller selv byde ind med dit agile input:

Bliv klogere på den agile udbredelse i Danmarks

Gennem de seneste år er der kommet fart i overgangen til agile metoder. For andet år i træk, har vi hos Peak Consulting Group valgt at tage temperaturen på, hvor langt danske virksomheder egentlig er kommet med den agile transformation på tværs af privat og offentlig sektor. Ud over at få en bedre forståelse for den aktuelle situation i forskellige brancher var formålet at skabe ny viden og refleksioner, der kan inspirere vores kunder i arbejdet med deres eksekveringsevne. 2020-udgaven berører emner som: § Udbredelse af agile metoder, valg af rammeværk og virksomhederne modenhed på området § Mål og opnåede gevinster ved agile transformationer § Udfordringer i varetagelse af roller og skalering § Agile leveranceteams og deres samarbejde med driftsorganisationen og eksterne parter

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Rikke Bang
Rikke Bang

Training Director
tlf. 2075 9424

Send en e-mail
Karina Nordvig Davids
Karina Nordvig Davids

Client Director
tlf. 2560 2433

Send en e-mail