Rådgivning

Projekt- og programledelse

Peak Consulting Group»Konsulentydelser»Rådgivning»Projekt- og programledelse

Ledelse af projekter og forandringsprogrammer

Organisationer kan få store effektviseringsfordele ved at benytte eller supplere deres projektmetode med best practice. Dette kan være i form af et ensartet projektsprog, mere effektiv styring og/eller ensartet håndtering af kritiske elementer såsom business cases.

Det som vi lægger vægt på ved implementeringer af best practice er, at vi tager udgangspunkt i det, der i organisationen virker godt, og komplementerer den eksisterende model, der hvor det gør ondt. Det sikrer en højere forankringsgrad via en trinvis implementeringsplan, der også dækker kompetenceudvikling.

Nogle af nøgleordene, når vi arbejder med projektmetoder, er: skalerbarhed, effektivitet og en kontinuerlig sund business case.

Ledelse af programmer og forretningstransformationer
Program, forandringsprojekt eller forretningstransformation, kært barn har mange navne.

I alle tilfælde, drejer det sig om at koordinere, lede og overvåge implementeringen af et sæt relaterede projekter og aktiviteter for at levere et udbytte og fordele, der er koblet til forretningens strategiske mål.

Vi hjælper organisationer med såvel de ledelsesmæssige som de styringsmæssige aspekter ved gennemførslen af store strategiske forandringer. Dette gør vi ved at drage nytte af og implementere de værktøjer, der ligger indenfor programledelse, forandringsledelse og gevinstrealisering.

  • Vær bevidst om modeller og processer, så de hjælper dig til at skabe fremdrift.

    Henrik Timm

    Fagansvarlig for Projekt- og Programledelse

Peak arrow