Projektlederens formelsamling – 3. udgave - Peak Consulting Group ApS

Projektledelse

Projektlederens formelsamling – 3. udgave

Bogen om projekledernes formelsamling

Peak Consulting Group ApS»Konsulentydelser»Rådgivning»Projektledelse»Projektlederens formelsamling – 3. udgave

– bogen der kan gøre din hverdag som projektleder nemmere

Projektlederens formelsamling indeholder 52 værktøjer. Præcist og kontant får du det, du skal bruge, når du f.eks. skal lave en interessentanalyse, en kompleksitetsanalyse af projekter eller skal forberede en præsentation for styregruppen. Du har mulighed for at indskrive din egne notater, så du får en personlig bog om projektledelse med i dit fremtidige arbejde.

Værktøjerne i bogen er opdelt i tre hovedemner:
Del 1: Projektmodeller og faser
Del 2: Projektets processer
Del 3: Mennesker og ledelse

Projektlederens formelsamling er den bog du bruger, når du har tilegnet dig teorien. Formelsamlingen er derefter den bog du har med dig ud i marken, og hvori du noterer dine egne refleksioner, tips og ideer.

Digitale værktøjer

Når du køber bogen, følger et licenskort, der giver adgang til digitale udgaver af bogens værktøjer. Der er tjeklister, som du selv kan bygge videre på, og skabeloner og skemaer, der direkte kan benyttes, når projektledelsens forskellige dokumenter skal skrives. 

Prisen er kr. 239,20 ekskl. moms.

 
Køb den her med MobilePay

Kom hurtigt i gang med værktøjer og metoder

Vi har designet et 1-dags kursus hvor du får et godt overblik over de gængse projektværktøjer til at gennemføre projekter med. Det vil give dig et overskud, så du ikke skal bruge tid og energi på at finde skabeloner og tjeklister, da du har dem lige ved hånden i bogen. Du kan derfor hurtigt komme i gang med brugen af dem i din hverdag.

Du vil blive præsenteret for værktøjer, der kan bruges til analyser og strukturering samt til at hjælpe med den ledelsesmæssige rolle.

Du kan læse mere om kurset og finde datoer for afholdelser herhttps://www.peakconsulting.dk/kursus/projektlederens-formelsamling/

Se vores nyeste kurser

Vi har en masse relevante kurser, find det der passer dig.