ABC Scrum Master Certificering på engelsk


Lær at blive Scrum Master med vores akkrediterede e-learning kursus, hvor du selv kan bestemme, hvor og hvornår du vil have undervisning.
Scrum er en metode til udvikling, levering og vedligeholdelse af komplekse produkter gennem effektivt teamsamarbejde. Dette kursus vil lære dig om Scrum Masterens rolle samt principperne og teorien, som underbygger scrum metoden.
Formålet med ABC Scrum Master certificeringen er at måle, om en kandidat har den nødvendige erfaring og forståelse af agile principper og scrum guiden til at kunne hjælpe agile teams og organisationer implementere scrum.

Hvad er fordelene ved dette kursus?
· En ABC Scrum Master certificering vil hjælpe med at gøre dig til en projektledelsesfagperson ved at gøre dig bekendt med basale agile scrum koncepter, test-baseret udvikling, Kanban og Extreme programming (XP)

Hvorfor ILX?
· ILX Group har kursusmaterialer fra certificerede scrum undervisere, som viser, hvordan du kan anvende det, du lærer, til at løse virkelige udfordringer på arbejdet og endda kunne undervise et team af andre projektledere
· Vores undervisere tilbyder også en engagerende læringsoplevelse
 
Kursusmål

I slutningen af dette kursus skal du kunne huske, genkende og demonstrere en forståelse af koncepterne, rollerne, begivenhederne og artefakterne beskrevet i teksten samt de brugte begreber, trin i processerne og rollerne involveret. Specifikt skal du kunne demonstrere denne forståelse ved at kunne:
· Hjælpe scrum product owners med at forme og forbedre product backlogs, som er nødvendige for at guide den tidlige og inkrementelle levering af et værdifuldt produkt
· Hjælpe scrum udviklingsteamet med at selvorganisere for at skabe højværdiprodukter, facilitere scrum begivenheder og fjerne nødvendige hindringer
· Hjælpe organisationer med at forstå og implementere scrum, arbejde med interessenter og andre Scrum Masters
· Bygge en vidensbase som medlemmer af dit team eller organisation kan bruge for at let forbedre kvaliteten på deres arbejde
 
Hvad er inkluderet?
· 12 måneders online adgang til det akkrediterede Scrum Master e-learning kursus
· Fuld ILX vejledersupport
 
Kursusindhold
Dette kursus dækker følgende moduler:
· Scrum overblik
· Selvorganisering
· Agile principper
· Empirisk produktudvikling
· Scrum begivenheder
· Udviklingsteamet
· Scrum roller
· Product Backlog
· Scrum artefakter
· Sprint planlægning
· Sprint fremskridt
· Scrum eksamenssimulator
 
Deltagerprofil
Denne certificering er rettet mod personer, der skal til at starte i en Scrum Master rolle eller allerede er i en. Dog er certificeringen også relevant for dem, som bruger eller leder et team gennem scrum metoden for at forstå, hvordan man udvikler en agil tankegang og brugermetoden korrekt.
 
Eksamensformat
· 50 simple, multiple choice spørgsmål
· 40 minutter
· Ingen hjælpemidler
· For at bestå skal man have 37 ud af 50 totale svar (eller 74%) korrekt
 
Vil du vide mere?
Kontakt os på 35262880 eller kurser@peakconsulting.dk

Læs mere om vores kurser på
www.peakconsulting.dk

ABC Scrum Master Certification onlinekurset på denne side tilbydes af ILX Group en ATO under AXELOS Limited. 

.

Læs mere