Ledere i agile organisationer

Det fulde agile ledelsesperspektiv

Kursusindhold
Dette 3-dages kursus er udviklet til at opfylde behovene hos ledere, der arbejder i agile organisationer eller i organisationer, som gerne vil arbejde efter agile metoder. Du får hands-on læring og afdækket det fulde agile ledelsesperspektiv, herunder fordele, roller, ansvar, nye ledelsesmetoder, motivation, forandring og mindset.

Management perspektiv
Nøglen til en vellykket agil ledelse er at give alt, hvad man kan som leder i form af støtte til at forfølge værdi – optimere og maksimere forretningsmæssige fordele, En overgang til de agile principper og praksisser er ikke let. Det handler om at ændre mindsettet og lede på en ny måde – omhyggeligt afbalanceret mellem at holde afstand og træde ind og guide de forskellige teams i din organisation.

Vi har set mange agile teams i forskellige lande og kulturer, og selvom mange har været en succes, har vi også lært værdifulde erfaringer, som vi deler på dette kursus. Almindelige problemer er modstand mod forandring og situationer, hvor teams ikke får næring, og hvor ledelsen blander sig for meget eller griber ind for sent. Løsningerne er ofte overraskende enkle.

På dette kursus vil vi vise dig, hvordan en leder får mest ud af det agile – dele agile business cases; roller og ansvar, ceremonier og artefakter; hvordan man skal håndtere kompleksitet; planlægning på tværs af organisationen; agil scaling; agile lederskabsværktøjer; håndtere usikkerheder om forandring og mindset-ændringer.

Kursusudbytte
   • Lær, hvordan du får mest muligt ud af det agile og maksimerer den forretningsmæssige værdi i din organisation
   • Skærp dine evner som leder til at bidrage til organisationernes succes
   • Forstå det grundlæggende indenfor de agile rammer, såsom Scrum og SAFe, for bedre at understøtte dine teams
   • Få nye lederskabsværktøjer til at skabe et miljø, hvor folk stortrives
   • Inddrag og engager dine medarbejdere til at motivere og opnå bedre resultater

Målgruppe
Kurset er målrettet til ledere og mellemledere, der ønsker og har brug for at få en dybere forståelse for det agile management perspektiv. Kurset er en workshop, der varierer mellem teori og hands-on aktiviteter, hvor deltagerne kommer til at spille en meget aktiv rolle.

Undervisere og sprog
Kurset afholdes med dansk underviser. Materialer er på engelsk.

Vil du vide mere?
Kontakt os på 3526 2880 eller kurser@peakconsulting.dk

Læs mere