PRINCE2® Foundation og Agile® Practitioner - Peak Consulting Group
Peak Consulting Group»Kurser»PRINCE2® Foundation og Agile® Practitioner

PRINCE2® Foundation og Agile® Practitioner

Skab endnu stærkere PRINCE2®-projekter med en kombination af PRINCE2® og agile metoder

Dette kursus giver dig grundig viden med PRINCE2 projektstyringsmetoden, agile metoder og hvordan du kan anvende dem som projektleder i et agilt miljø.
Kurset forbereder dig til at tage både PRINCE2 Foundation eksamen og PRINCE2 Agile Practitioner eksamen.

Kursusmål
Du får en bred og dyb viden om PRINCE2 projektstyringsmetoden, således at du bliver i stand til at varetage rollen som projektleder for agile projekter vedsystematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter uden at du mister fordelene ved de agile udviklingsmetoder. På kurset lærer du om de agilemetoder og hvordan du anvender disse i et projektmiljø som anvender PRINCE2.

Kursusudbytte
• Kurset vil give dig en grundig indføring i PRINCE2 som metode og indblik i de fordele metoden tilbyder samtidig med at du vil få en forståelse af den agile tilgang, frameworks som Scrum og Kanban.
• Du vil også få indsigt i hvordan PRINCE2 og de agile tilgange kan tilpasses til, at kunne arbejde bedst muligt sammen og hvordan du kan skabe sammenhæng mellem principperne,processerne og temaerne i PRINCE2.
• Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen og PRINCE2 Agile Practitioner eksamen, som du gennemfører inden kurset slutter.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der har nogen kendskab til PRINCE2 metoden og som ønsker at koble den viden samme med den agile tilgang. Dette er enten som individ eller organisation, hvor du ønsker en kontrolleret tilgang til projektledelse og projekthåndtering. Du er involveret i projektersom f.eks. projektmedarbejder eller projektleder.

Undervisningsform
Kurset afholdes som et kursus med 6 undervisningsdage efterfulgt af eksamen efter PRINCE2 Foundation og efter PRINCE2 AgilePractitioner.
Kurset afholdes uden overnatning. Du skal være opmærksom på, at der vil være aftenarbejde på kurset.

Undervisere og sprog
Vores undervisere bruger en stor del af deres tid på at rådgive eller assistere i forbindelse med projekt, program og porteføljestyring. De har en bred erfaring koblet med dyb faglig og teoretisk ballast.

Kurset afholdes med dansk akkrediteret underviser.
Certificering, manual og materialer for 
PRINCE2 Foundation er på dansk.
Certificering, manual og materialer for PRINCE2 AgilePractitioner er på engelsk.


Kommende kurser

 • 4 oktober 2019

  Tidspunkt

  Fra : 04/10-2019 09:00

  Til : 11/10-2019 17:00

  Pris

  DKK 23.500,00

  Ekskl. moms

  Inkl. certificering, materialer, manual og forplejning

  Sted

  Lyngbyvej 2
  2100 København Ø