PRINCE2® Foundation & Practitioner e-learning på dansk for ledige - Peak Consulting Group A/S

PRINCE2® Foundation & Practitioner e-learning på dansk for ledige


Få den samlede PRINCE2® pakke, dit PRINCE® Foundation & Practitioner e-learning kursus inkl. certificering for kun kr. 10.650 ekskl. moms.

Vidste du, at selvom du har et højere uddannelsesniveau, så kan du som ledig også komme på kursus gennem dit jobcenter? Du skal blot søge om kurset gennem jobcenter og her kan det være en fordel at vælge et kursus fra den regionale positivliste, hvor fx PRINCE2 Foundation & Practitioner er en mulighed.

Med PRINCE2 Foundation & Practitioner e-learning kurset opnår du et solidt kendskab til verdens mest anerkendte best practice inden for projektledelse. Du får overblik over PRINCE2 som metode til projektledelse, herunder de principper, processer og temaer, der er centrale for at køre projekter.

Et PRINCE2 online kursus i professionel projektledelse vil hjælpe dig med at øge dine jobmuligheder med en internationale anerkendt certificering på dit CV. Forløbet giver dig professionelle kompetencer indenfor projektledelse, og forbereder dig til at bestå PRINCE2 Foundation og Practitioner eksamen, så du kan få din PRINCE2 certificering. Du skal afsætte 50-60 timer til at gennemføre det samlede e-learningsforløb – dette er inkl. læsning af PRINCE2 manualen, gennemførelse undervisningsmoduler og gennemførelse af testeksamener.

Du har adgang til din online PRINCE2 Foundation & Practitioner i 6 uger og skal tage din eksamen inden udgangen af de 6 uger, hvis du tager din online PRINCE2 Foundation gennem dit jobcenter. Du har mulighed for at tage vores PRINCE2 e-learning produkter over en længere periode, men hvis du køber kurset igennem jobcentret, så vil dit PRINCE2 e-learning kursus løbe hen over 6 uger.

PRINCE2® Foundation & Practitioner er til dig, som gerne vil tage PRINCE2 Foundation og Practitioner på én gang. Denne kombination vil give dig den fulde indsigt i PRINCE2-metoden og du sparer penge ved at købe begge online kurser på én gang.

Kursusmål
• Opnå indsigt i og forståelse af PRINCE2-metoden samt konsolidere tidligere PRINCE2-viden med fokus på praktisk anvendelse
• Relatere PRINCE2-principper, -processer og temaer til et projektscenarie
• Udvikle grundig forståelse af best practice projektledelse gennem brug af PRINCE2-metoden
• Bestå Foundation og Practitioner eksamen og opnå din certificering

Kursusudbytte
Når du deltager på PRINCE2 Foundation og Practitioner kurset, får du en dybdegående viden om PRINCE2-metoden. Du får også viden om de syv principper, syv processer og syv temaer, der er centrale i det at køre projekter efter denne metode. Samtidig får du adgang til to online testeksamener for hhv. Foundation og Practitioner, så du kan teste dig selv inden den rigtige eksamen. Ved beståelse af dine endelige eksamener opnår du både en PRINCE2 Foundation og Practitioner certificering.

Deltagerprofil
Kurset er for dig, der ønsker kendskab til PRINCE2-metoden, og enten som individ eller organisation ønsker en kontrolleret tilgang til projektledelse og projekthåndtering. Du er involveret i projekter som f.eks. projektmedarbejder eller projektleder.

Deltagerforudsætninger
Kurset har fokus på procesorienteret projektledelse, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til projektarbejde med PRINCE2-metoden. Det forudsættes, at du har bestået din Foundation eksamen før du kan få din PRINCE2 Practitioner certificering.

Inkluderet i prisen
Du vil modtage login til PRINCE2 Foundation og Practitioner e-learning kurset samt din PRINCE2 manual, som vi sender til dig med post. Du får i dit PRINCE2 Foundation e-learning kursus en grundig forståelse af PRINCE2 projekters livscyklus og flow og bygger i dit PRINCE2 Practitioner e-learning kursus videre på denne viden, men hvor der er mere fokus på den praktiske anvendelse.

Herudover er der i både PRINCE2 Foundation og Practitioner kurset quizzer/øvelser til at teste din forståelse samt 2 online testeksamener, hvor du har mulighed for at teste om du er parat til den endelige eksamen.

Du har undervejs i forløbet mulighed for at stille spørgsmål/sparre med en af vores dygtige undervisere. Sluttelig er din PRINCE2 Foundation og Practitioner certificering, ved bestået eksamener, også inkluderet i prisen. Du har adgang til PRINCE2 Foundation og Practitioner e-learning kurset i 6 uger fra aftalt startdato. Dine eksamener skal tages inden for 6 uger, når kurset er købt igennem Jobcenter.

Eksamen
Foundation eksamen varer 1 time og består af 60 multiple choice spørgsmål. For at bestå skal du have 33 af de 60 spørgsmål rigtigt besvaret. Det er ikke tilladt at medbringe PRINCE2-manualen eller andre hjælpemidler. Foundation eksamen afholdes online og du modtager en eksamensvoucher fra eksamensinstituttet, PeopleCert, hvor du selv bestiller eksamen, når du er klar.
Practitioner eksamen varer 2½ time og består af en case med bilag samt 68 spørgsmål, der hver giver 1 point. Det er muligt at opnå 68 point, og du skal opnå 38 point (55%) for at bestå. Det er tilladt at medbringe PRINCE2 manualen.   

PRINCE2 Practitioner eksamen er også online og du booker selv din eksamen, når du er klar. Du kan dog først få dit Practitioner certifikat, når du har bestået din Foundation eksamen. Dit Practitioner certifikat gælder i 3 år. Du kan tage en fuld Practitioner-eksamen igen i slutningen af de 3 år for at forblive certificeret igen.

Pris
DKK 10.650,- ekskl. moms, men inkl. manual og certificering.

Læs mere