PRINCE2® Foundation & Practitioner e-learning på dansk - Peak Consulting Group A/S

PRINCE2® Foundation & Practitioner e-learning på dansk

Få den samlede PRINCE2® pakke, dit PRINCE® Foundation & Practitioner e-learning kursus inkl. certificering for kun kr. 10.650 ekskl. moms.

PRINCE2® Foundation & Practitioner er til dig, som gerne vil tage PRINCE2 Foundation og Practitioner på én gang. Denne kombination vil give dig den fulde indsigt i PRINCE2-metoden og du sparer penge ved at købe begge online kurser på én gang. 

Kursusmål
• Opnå indsigt i og forståelse af PRINCE2-metoden samt konsolidere tidligere PRINCE2-viden med fokus på praktisk anvendelse
• Relatere PRINCE2-principper, -processer og temaer til et projektscenarie
• Udvikle grundig forståelse af best practice projektledelse gennem brug af PRINCE2-metoden
• Bestå Foundation og Practitioner eksamen

Kursusudbytte
Når du deltager på PRINCE2 Foundation og Practitioner kurset, får du en dybdegående viden om PRINCE2-metoden. Du får også viden om de syv principper, syv processer og syv temaer, der er centrale i det at køre projekter efter denne metode. Samtidig får du adgang til to online testeksamener for hhv. Foundation og Practitioner, så du kan teste dig selv inden den rigtige eksamen. Ved beståelse af dine endelige eksamener opnår du både en PRINCE2 Foundation og Practitioner certificering.

Deltagerprofil
Kurset er for dig, der ønsker kendskab til PRINCE2-metoden, og enten som individ eller organisation ønsker en kontrolleret tilgang til projektledelse og projekthåndtering. Du er involveret i projekter som f.eks. projektmedarbejder eller projektleder.

Deltagerforudsætninger
Kurset har fokus på procesorienteret projektledelse og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til projektarbejde medPRINCE2-metoden. Det forudsættes, at du har bestået din Foundation eksamen før du kan få din PRINCE2 Practitioner certificering.

Inkluderet i prisen
Du vil modtage login til PRINCE2 Foundation og Practitioner e-learning kurset samt din PRINCE2 manual, som vi sender til dig med posten. Du får i dit PRINCE2 Foundation e-learning kursus en grundig forståelse af PRINCE2 projekters livscyklus og flow og bygger i dit PRINCE2 Practitioner e-learning kursus videre på denne viden, men hvor der er mere fokus på den praktiske anvendelse.

Herudover er der i både PRINCE2 Foundation og Practitioner kurset quizzer/øvelser til at teste din forståelse samt 2 onlinetesteksamener, hvor du har mulighed for at teste om du er parat til den endelige eksamen. Du har undervejs i forløbet mulighed for at stille spørgsmål/sparre med en af vores dygtige undervisere. 

Du har adgang til PRINCE2 Foundation og Practitioner e-learning kurset i 12 måneder fra købsdato og dine eksamener skal tages inden for de 12 måneder.

PRINCE2 Foundation eksamen
• Eksamen varer 1 time og består af 60 multiple choice spørgsmål
• For at bestå skal du have 33 af de 60 spørgsmål rigtig besvaret
• Det er ikke tilladt at medbringe PRINCE-manualen eller andre hjælpemidler
• PRINCE2 Foundation eksamen afholdes online

PRINCE2 Practitioner eksamen
• Eksamen varer 2½ time og består af en case med bilag samt 68 spørgsmål, der hver giver 1 point
• Det er muligt at opnå 68 point, og du skal opnå 38 point (55%) for at bestå
• Det er tilladt at medbringe PRINCE2 manualen
• PRINCE2 Practitioner eksamen afholdes online

Deltagelse i Practitioner eksamen forudsætter, at du har bestået din Foundation eksamen.
Dit Practitioner certifikat gælder i 3 år. Du kan tage en fuld Practitioner-eksamen igen i slutningen af de 3 år for at forblive certificeret.

Pris
DKK 10.650,- ekskl. moms, men inkl. manual og certificering

Forlængelse af din adgang til e-learning portalen kan tilkøbes og koster kr. 500,- ekskl. moms pr. måned pr. kursus. Du skal bare sende en mail til kurser@peakconsulting.dk.

Læs mere