PRINCE2 Practitioner e-learning på dansk - Peak Consulting Group A/S

PRINCE2 Practitioner e-learning på dansk

Få PRINCE2 Practitioner e-learning kurset inkl. certificering til kr. 5.050 ekskl. moms.
PRINCE2 Practitioner er et e-learning kursus, der har til formål at give dig udvidet viden om PRINCE2-metoden og gøre dig i stand til at bestå PRINCE2 Practitioner eksamen. Ved at bygge videre på PRINCE2 metoden lærer du at omsætte processerne og principperne fra teori til praktisk viden. Efter e-learning forløbet er du dermed i stand til at håndtere og lede dine egne projekter på baggrund af PRINCE2 metoden.
Det forudsættes at du inden PRINCE2 Practitioner e-learning forløbet, har taget en PRINCE2 Foundation certificering.

Kursusmål og udbytte
• Konsolidere tidligere PRINCE2-viden med fokus på praktisk anvendelse
• Relatere PRINCE2-principper, processer og temaer til en konkret case
• Forberede PRINCE2 Practitioner eksamen
• Bestå PRINCE2 Practitioner eksamen

Deltagerprofil og forudsætninger
Du er projektleder i projekter, der gennemføres efter PRINCE2 metoden, eller du samarbejder med kunder eller leverandører, der anvender metoden.
For at kunne deltage i dette kursus, er det et krav, at du har opnået en af de følgende certificeringer:
• PRINCE2 Foundation version 5 (2009) eller 6 (2017)
• Project Management Professional (PMP)®
• Certified Associate in Project Management (CAPM)®
• IPMA Level A® (Certificeret projektchef)
• IPMA Level B® (Certificeret seniorprojektleder)
• IPMA Level C® (Certificeret projektleder)
• IPMA Level D® (Certificeret I projektledelse)

Inkluderet i prisen
• Du vil modtage login til PRINCE2 Practitioner e-learning, hvor du finder et modul, der genopfrisker din viden fra dit PRINCE2 Foundation kursus samt moduler, hvor der er fokus på PRINCE2 Practitioner forløbet.
• Herudover er der i e-learning kurset quizzer til at teste din forståelse samt 2 online testeksamener, hvor du har mulighed for at teste om du er parat til den endelige eksamen.
• Du har undervejs i forløbet løbende mulighed for at stille spørgsmål/sparre med en af vores dygtige undervisere. Slutteligt er din PRINCE2 certificering også inkluderet i prisen.

PRINCE2-manualen
PRINCE2-manualen må medbringes til Practitioner eksamen. Hvis du ikke har den seneste version, så anbefaler vi, at du anskaffer den, da du kan få spørgsmål til emner, der ikke er beskrevet i tidligere versioner af manualen. Hvis du ønsker at købe den officielle PRINCE2 version 6 manual, så koster den kr. 700,- ekskl. moms og levering.

Eksamen
PRINCE2 Practitioner e-learning forløbet afsluttes med en online dansk PRINCE2 Practitioner eksamen.
Eksamen varer 2½ time og består af en case med bilag samt 68 spørgsmål, der hver giver 1 point. Det er muligt at opnå 68 point, og du skal opnå 38 point (55%) for at bestå. Det er tilladt at medbringe PRINCE2 manualen. Selve eksamenen afholdes online.
Deltagelse i Practitioner eksamen forudsætter, at du har bestået din Foundation eksamen og har gennemført PRINCE2 Practitioner e-learning kurset. 
Dit Practitioner certifikat gælder i 3 år. Du kan tage en fuld Practitioner-eksamen igen i slutningen af de 3 år for at forblive certificeret.

Pris
DKK 5.050 ekskl. moms, men inkl. certificering
Forlængelse af din adgang til e-learning portalen kan tilkøbes og koster kr. 500,- ekskl. moms pr. måned pr. kursus. Du skal bare sende en mail til kurser@peakconsulting.dk.

Skal du også have en PRINCE2 Foundation?
Har du endnu ikke en PRINCE2 Foundation eller har du IKKE en PRINCE2 Foundation version 5 (2009) eller 6 (2017), så kan du bestille PRINCE2 Foundation e-learning kursus samtidig med din PRINCE2 Practitioner og få begge kurser til kr. 10.650,- ekskl. moms. Klik her for at bestille PRINCE2 Foundation 

Læs mere
Tid & sted

13 maj - 13 maj 2021

DKK 5.050,00

Ekskl. moms

Inkl. certificering