PRINCE2® Practitioner e-learning på dansk for ledige - Peak Consulting Group A/S

PRINCE2® Practitioner e-learning på dansk for ledige


Få PRINCE2 Practitioner e-learning kurset inkl. certificering til en midlertidig kampagnepris på 5.050 kr. ekskl. moms.

Vidste du, at selvom du har et højere uddannelsesniveau, så kan du som ledig også komme på kursus gennem dit jobcenter? Du skal blot søge om kurset gennem jobcenter og her kan det være en fordel at vælge et kursus fra den regionale positivliste, hvor fx PRINCE2 Foundation & Practitioner er en mulighed.

Med PRINCE2 Practitioner e-learning kurset opnår du et solidt kendskab til verdens mest anerkendte best practice inden for projektledelse. Du får overblik over PRINCE2 som metode til projektledelse, herunder de principper, processer og temaer, der er centrale for at køre projekter.

Et PRINCE2 online kursus i professionel projektledelse vil hjælpe dig med at øge dine jobmuligheder med en internationale anerkendt certificering på dit CV. Forløbet giver dig professionelle kompetencer indenfor projektledelse, og forbereder dig til at bestå PRINCE2 Practitioner eksamen, så du kan få din PRINCE2 Practitioner certificering. Du skal afsætte ca. 20 timer til at gennemføre e-learning kurset – dette er inkl. læsning af PRINCE2 manualen, gennemførelse undervisningsmoduler og gennemførelse af testeksamener.

Du har adgang til din online PRINCE2 Practitioner i 6 uger og skal tage din eksamen inden udgangen af de 6 uger, hvis du tager din online PRINCE2 Practitioner gennem dit jobcenter. Du har mulighed for at tage vores PRINCE2 e-learning produkter over en længere periode, men hvis du køber kurset igennem jobcentret, så vil dit PRINCE2 e-learning kursus løbe hen over 6 uger.

PRINCE2 Practitioner er et e-learning kursus, der har til formål at give dig udvidet viden om PRINCE2-metoden og gøre dig i stand til at bestå PRINCE2 Practitioner eksamen. Ved at bygge videre på PRINCE2 metoden lærer du at omsætte processerne og principperne fra teori til praktisk viden. Efter e-learning forløbet er du dermed i stand til at håndtere og lede dine egne projekter på baggrund af PRINCE2 metoden.

Det forudsættes at du inden PRINCE2 Practitioner e-learning forløbet, har taget en PRINCE2 Foundation certificering.

Kursusmål og udbytte
• Konsolidere tidligere PRINCE2-viden med fokus på praktisk anvendelse
• Relatere PRINCE2-principper, processer og temaer til en konkret case
• Forberede PRINCE2 Practitioner eksamen
• Bestå PRINCE2 Practitioner eksamen

Deltagerprofil og forudsætninger
Du er projektleder i projekter, der gennemføres efter PRINCE2 metoden, eller du samarbejder med kunder eller leverandører, der anvender metoden.

For at kunne deltage i dette kursus, er det et krav, at du har opnået en af de følgende certificeringer:
• PRINCE2 Foundation version 5 (2009) eller 6 (2017)
• Project Management Professional (PMP)®
• Certified Associate in Project Management (CAPM)®
• IPMA Level A® (Certificeret projektchef)
• IPMA Level B® (Certificeret seniorprojektleder)
• IPMA Level C® (Certificeret projektleder)
• IPMA Level D® (Certificeret I projektledelse)

Inkluderet i prisen
• Du vil modtage login til PRINCE2 Practitioner e-learning, hvor du finder et modul, der genopfrisker din viden fra dit PRINCE2 Foundation kursus samt moduler, hvor der er fokus på PRINCE2 Practitioner forløbet.
• Herudover er der i e-learning kurset quizzer til at teste din forståelse samt 2 online testeksamener, hvor du har mulighed for at teste om du er parat til den endelige eksamen.
• Du har undervejs i forløbet løbende mulighed for at stille spørgsmål/sparre med en af vores dygtige undervisere. Slutteligt er din PRINCE2 certificering også inkluderet i prisen.

PRINCE2-manualen
PRINCE2-manualen må medbringes til Practitioner eksamen. Hvis du ikke har den seneste version, så anbefaler vi, at du anskaffer den, da du kan få spørgsmål til emner, der ikke er beskrevet i tidligere versioner af manualen. Hvis du ønsker at købe den officielle PRINCE2 version 6 manual, så koster den kr. 700,- ekskl. moms og levering.

Eksamen
PRINCE2 Practitioner e-learning forløbet afsluttes med en online dansk PRINCE2 Practitioner eksamen, der består af 68 spørgsmål. Deltagerne har 150 minutter til at besvare eksamen, og der skal som minimum opnås 38 korrekte svar for at bestå (55%). Det er tilladt at medbringe PRINCE2 manualen til eksamen, men ingen andre personlige noter eller lignende må medbringes.
Du får dit eksamensresultat ca. 2 hverdage efter eksamen. Deltagelse i eksamen forudsætter, at du har gennemført PRINCE2 Practitioner e-learning kurset.

Pris
Kampagnepris på DKK 5.050 inkl. certificering ekskl. moms.

Vil du vide mere?
Kontakt os på 3526 2880 eller kurser@peakconsulting.dk
Læs mere