Professional SCRUM Master (PSM) - Peak Consulting Group
Peak Consulting Group»Kurser»Professional SCRUM Master (PSM)

Professional SCRUM Master (PSM)

Bliv en mere effektiv Scrum Master ved at lære om avancerede teknikker til servant-leadership.

Professional Scrum Master (PSM) kurset er et 2-dags kursus, som dækker principper og den (empiriske) proces teori som underbyggermekanismer, regler og roller i Scrum frameworket.
Du lærer om avancerede teknikker til servant-leadership, som kan hjælpe en Scrum Master til at blive mere effektiv.Teknikkerne fokuserer på skift i adfærd, arbejdet med teams, coaching ogfacilitering samt forandringer i hele organisationen.
Deltagerne lærer gennem undervisning og teambaseredeøvelser, og bliver udfordret til at tænke i Scrum principper til bedre atforstå, hvad de skal gøre, når de vender tilbage til deres eget arbejde.

Målgruppe
Professional Scrum Master kurset er specifikt målrettet Scrum Masters og personer, der har praktisk erfaring med Scrum, menindholdet er gældende for alle, der har en rolle, hvor de har interesse ieffektivitet og løbende forbedringer hos udviklingsteams. Hvis man ønsker enmere grundlæggende introduktion til Scrum, anbefales kurset Professional ScrumFoundation (PSF).

Forudsætninger
Deltagerne bør kunne bestå ScrumOpen testen inden kurset og ellers vil et Professional Scrum Foundation (PSF) kursusvære mere velegnet.

Indhold
• Scrum teori og principper
• Scrum Framework
• Selvorganiserende Teams
• Scrum Master rollen
• Scrum og skalering

Test og certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset fårmulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver mancertificeret som Professional Scrum Master I.
Denne test er inkluderet i kursusprisen. Indholdet i kurset dækker også test for certificering til Professional Scrum Master II, somefterfølgende kan købes med rabat hos Scrum.org.