SAFe® 5.1 for Teams - Peak Consulting Group A/S

SAFe® 5.1 for Teams

På dette 2 dages kursus får du en overordnet forståelse for, hvordan et agilt team fungerer inde i en ART (Agile Release Train), samt hvordan man samarbejder og skaber værdi med andre teams inde i ART’en. På dette kursus bliver teammedlemmerne klædt på til arbejdet i den agile organisation – du lærer om dit team og teamets rolle i SAFe. På kurset får du forståelse for, hvordan et ART leverer værdi.

Du får på kurset følgende udbytte:
·      Får en forståelse for rollerne i teamet
·      Får en forståelse for teamet rolle i forhold til ART’en
·      Du ved hvordan man planlægger og eksekverer iterationer og Program Increments PI’s
·      Du ved hvordan man laver løbende forbedringer

Kurset henvender sig til alle roller i et agilt team eller for dem, som har berøring med de agile teams. Du kan både være forretningsanalytiker, udvikler, Tester, Scrum Master eller Product Owner. Det er en fordel at man har basalt kendskab til agile metoder. 

Deltagerforberedelse
Ca. 3 uger inden kurset modtager du en velkomstmail med instruktioner om, hvordan du bedst forbereder dig. Forberedelse er ikke obligatorisk, men vi anbefaler, at du bruger et par timer eller mere afhængig af din allerede eksisterende viden. Efter kurset har du 30 dage til at tage eksamen, og i denne periode anbefaler vi mindst én dags repetition.

Undervisningsform
Kurset er en 2-dages lang, intensiv workshop uden logi, begge dage fra 9:00 til 17:00. Vær opmærksom på, at der muligvis vil være aftenopgaver. Det forventes, at du deltager aktivt i kurset, som inkluderer gruppeopgaver af varierende længde, hvor du får mulighed for at diskutere og dele idéer og eksempler. 

Kursusindhold
·      Introduktion til SAFe-rammeværktøjet
·      Integrere og arbejde med andre teams
·      Planlægning af en iteration
·      Gennemførelse af en iteration
·      Gennemførelse af et Program Increment
·      Opbygning, roller og ansvar i et agilt team

Eksamen
Deltagelse i kurset giver dig adgang til eksamen. SAFe Practitioner certificeringseksamenen gennemføres ikke som en del af kurset, men gennemføres online på egen hånd inden for 30 dage efter kurset. Eksamen foregår online uden hjælpemidler på Scaled Agiles platform. Her findes i øvrigt også ekstra materialer og prøveeksamener som man kan bruge til at forberede sig på eksamen. Eksamen er en Multiple choice (1 svar) og Multiple select (flere svar) eksamen med 45 spørgsmål, hvor du skal have 35 rigtige for at bestå. Du har 90 minutter til at løse eksamen.

Underviser og sprog
Vores akkrediterede undervisere er erfarne indenfor rådgivning, coaching og ledelse i agile teams, programmer og porteføljer. De kombinerer praktisk erfaring med en stor viden om samt en dyb forståelse for metoder og teorier. Kurset foregår på dansk, og materialer er på engelsk.

Prisen inkluderer
·      Kursusmateriale
·      SAFe® for Teams eksamen – SAFe Practitioner
·      Et års medlemskab af SAFe Community Platformen
·      Kursuscertifikat
·      Frokost, the og kaffe under kurset

Deltagere skal deltage begge dage for at kvalificere sig til eksamen.

Vil du vide mere?
Kontakt os på 3526 2880eller kurser@peakconsulting.dk

Læs mere
Tid & sted

9 maj - 10 maj 2022

Storkøbenhavn

DKK 10.200,00

Ekskl. moms