Mød Jesper Stang - Peak Consulting Group A/S

Jesper Stang

Orden og eksekvering i første række

Jeg skaber retning og ledelse - også når det ser allermest sort ud

Uanset om du står med hænderne dybt begravet i et it-udviklingsprojekt, eller du har mistet overblikket i jeres programportefølje, så er der stor sandsynlighed for, at jeg har stået i en lignende situation.

Man kommer nemlig ikke gennem 25 år med projektledelse og porteføljestyring uden at støde ind i nogle bump på vejen. Samtidig er det netop de bump, der har rustet mig til at arbejde rutineret med bl.a. projekt- og programledelse, IT-sourcing, PMO og leverandørstyring i både offentlige og private organisationer. 

Min tilgang er altid transparent og resultatorienteret. Det betyder, at fokus er på dig og dit team, og hvordan I fx sikrer både forretning, fremdrift og opfølgning i projektet. Men det kan også være i form af coaching eller gennem lederstøtte, hvis du mangler sparring eller inspiration til din lederrolle.

Har du brug for sparring?

Står du over for at skulle etablere et PMO? Eller frygter du, at et program er ved at køre af sporet. Hvis du er enten leder eller står i en PMO, program- eller projektlederrolle, og har brug for sparring, så lad os drikke en uforpligtende kop kaffe sammen. Måske kan jeg komme med nye perspektiver på dine udfordringer. 

Uddannelse
Certificeringer

Spørg mig gerne om:

PMO og porteføljestyring

Jeg har etableret og implementeret PMO i offentlige og private organisationer samt på program og enterprise niveau. Du kan spørge mig om etablering, vision, mission og operation model og alt derimellem.

Programmer

Min erfaring dækker over eksekvering af nyetablerede, men også revitalisering af fejlslåede programmer. Business casen er udgangspunktet og motivationen hentes i formål og strategiske succeskriterier.

Ledelsescoaching

Det vigtigste, man kan gøre, er at give viden videre. Derfor coacher jeg projekt- og programledere på individuelt niveau og agerer sparringspartner og rådgiver for ledere på CxO-niveau.

Derfor startede jeg PMO in a box

Det er ikke omkostningsfrit for en organisation at starte et PMO.

Tværtimod er det en investering, der helst skal give det optimale afkast. Men for mange organisationer er programstyring ikke en strategisk kompetence, men en nødvendighed. Med PMO in a box har jeg udviklet en række værktøjer, der hjælper organisationer med at udrulle et komplet PMO og således reducere opstartstid og omkostninger. Værktøjerne er fuldt operationelle og baserer sig på teoretisk viden i kombination med mange års PMO-erfaring. Formålet er at hjælpe organisationen godt fra start og sikre den mod ressourcespild samt at fastholde fokus på forretningens værdiskabelse. 

> Læs mere om at etablere et PMO her

Jeg har tidligere skabt resultater i: