Mød Jonas Högstrand - Peak Consulting Group A/S

Jonas Högstrand

Fra rammeværk til praksis

Der skal skelnes mellem forandring og forbedring

Med snart 20 år i den agile verden, er jeg blevet fortrolig med de mange faser, der indgår i en agil transformation. Men først og fremmest er jeg blevet bevidst om de mennesker, der gennemgår transformationen. At få folk til at acceptere en forandring og ikke mindst klæde dem ordentligt på til den er ikke bare “nice to have”. Det er en essentiel taktisk komponent i overgangen fra vision og strategi til forankret praksis. Derfor er tryghed og interesse for hele teamet mine to vigtigste værktøjer, uanset om det er i arbejdet som agile coach, scrum master eller underviser. 

Samtidig er jeg velbevandret i den traditionelle projekttilgang og har flere gange manøvreret i organisationer, der har et ben i både PRINCE2 og den agile lejr. Dermed spænder min erfaring over alle dele af en succesrig transformation, fra problemforståelse, konceptudvikling og organisationsdesign, til planlægning, projektledelse, teamledelse, eksekvering, coaching og kompetenceudvikling af hele organisationen. Det har rustet mig til at deltage i transformationsteams i virksomheder som Tetra Pak. Vestas og TDC. Her har jeg særligt fokuseret på at omsætte metoder og rammeværker til en praksis, der passer til virksomhedens situation. 

Har du brug for sparring?

Uanset om du står over for en større agil transformation eller skal coache et eller flere agile teams, giver jeg gerne mit perspektiv på dine opgaver. Det kan også være du har brug for sparring på din projektlederrolle eller porteføljestyring. Book mig til en virtuel kop kaffe, og lad os se på det. 

Jonas Högstrand

Jonas Högstrand

Managementkonsulent

Connect på LinkedIn
Uddannelse
Certificeringer

Spørg mig gerne om:

Agile transformationer

Jeg har agile transformationer helt inde under huden og er særligt velbevandret i SAFe og Scrum, samt hvilke dynamikker og faldgruber du skal være opmærksom på, når du skal lede en transformation.

Modenshedsmåling

Jeg hjælper organisationer med at udarbejde roadmaps med udgangspunkt i, hvor de står, og hvor de skal hen. Her bruger vi modenhedsmåling med at afklare, hvorvidt fokus skal ligge på fx porteføljestyring eller eksekvering på team-niveau.

Kompetenceudvikling

Som underviser og trainer i både Scrum, SAFe, agil projektledelse og PRINCE2 ved jeg, hvordan organisationer bedst tilrettelægger od udnytter deres kompetenceudvikling af medarbejdere til at implementere strategien.

Jeg har tidligere skabt resultater i:

Bliv klogere på mit arbejde her:

Mød mine kolleger:

Portræt
Jesper Stang

Porteføljestyring 

Styring på komplekse projekter

Projektledersparring

Sissel i farve
Sissel Wie

It-udviklingsprojekter

Udbud

Leverandørstyring