Om Peak - Hvem vi er og hvad vi tilbyder - Peak Consulting Group A/S

Om Peak

Sammen omsætter vi strategier og planer til handlinger og resultater

Det skal gøres ordentligt

Når du beder Peak om hjælp, er vores mål at løse opgaven så godt, at vi hurtigst muligt gør os selv overflødige i din organisation. Opskriften er ikke bare høj faglighed, men også gode relationer. Det er den kombination, vi gerne vil understrege med vores virksomhed.

At hyre eksterne konsulenter er at invitere fremmede mennesker ind i sin organisation.

Det bliver kun en succes, hvis den fremmede formår at begå sig. Indsigt og erfaring gør det ikke alene. Derfor bør du også som opgavestiller overveje, om konsulenten eller teamet overhovedet passer ind hos jer.

Høj faglighed og gode relationer går hånd i hånd, når samarbejdet virker. Det er en kæphest hos os i Peak. På siden her beskriver vi Peaks fagområder samtidigt med, at du får eksempler på de erfaringer, vores konsulenter tager med ind i et samarbejde. Teori og metode gør det ikke alene.


Se vores konsulentydelser her

Om peak

Hos Peak handler vi ud fra ordentlighed

Peak blev startet ud fra den overbevisning, at man kommer længst med ordentlighed og ydmyghed. Det har tusindvis af timer hos vores kunder kun bekræftet os i. Det er vores ambition, at vores konsulenter skal opfattes på lige fod med de ansatte i den organisation, de træder ind i.

Det kræver en evne til at kunne tilpasse sig og skabe tillid. Kort sagt at opføre sig ordentligt.

Det kommer til udtryk i alt lige fra at rydde vores egen kaffekop op til altid at overlevere tingene ordentligt, når opgaven afsluttes.

Man skal tro på løsningen fra begyndelsen

Vi påtager os ikke en opgave, medmindre vi er overbeviste om, at vi kan løfte den og fremfor alt kan se meningen bag.

Den tilgang skyldes dels, at vi føler et stort medansvar for de projekter, vi involverer os i. Det skyldes også, at mening er drivkraften i alt, vi laver. Sådan er det, når man ikke bare hyrer en konsulent, men også mennesket bag.

Vores DNA

Peak gør Danmark dygtigere, fordi virksomheden består af dygtige mennesker Netop det menneskelige er essentielt for os.

Vi er optaget af, at du i mødet med os oplever en jordnær, lyttende og indsigtsfuld samarbejdspartner, og det er vores styrke i en nøddeskal.

Det betyder en evig stræben efter at være det mest relevante valg – for nuværende og kommende kunder, sparringspartner og medarbejdere.


Download e-bogen


Læs gerne om vores persondata politik her

Få personlig rådgivning

Du er altid velkommen til at henvende dig for at få uddybet, hvilket kursus eller hvilken uddannelse der dækker din organisations eller dit behov.
Skriv til os direkte her på kurser@peakconsulting.dk

Vil du vide mere?

Find inspiration om vores kompetencer her
Læs mere

Giv dine kompetencer et professionelt løft

Sammen sætter vi fokus på at øge kompetencerne

Peak er bedst, der hvor vi kan tale direkte og åbent omkring muligheder, udfordringer og altid med det lange lys tændt.

Det gør, at vi kan forberede os bedre på at støtte op om jer.

Vi ved med vores mange års erfaring indenfor kompetenceudvikling, at udvikling har stor betydning for at kunne løse arbejdsopgaverne – nu og på længere sigt. Det er til gavn for både dig og din organisation.

Kompetenceudvikling handler derfor for os om at finde det helt rigtige kursus eller uddannelse, som matcher dine behov og ambitioner. Peak Consulting Group tilbyder dig en bred vifte af kompetenceudvikling inden for projekt-, program– og porteføljeledelse.

Læs og download det nye kursuskatalog her

Vores kurser og uddannelser er solidt forankret i underviserens praktiske erfaringer og vores samarbejder med private virksomheder og offentlige institutioner. Læs om vores trademarks her

Vores fundament består af masser af erfaring, Best Management Practices kombineret med aktiv forskning

 • Vores konsulenter har minimum 10 års indgående erfaring indenfor deres fokus områder. Kombineret med industrispecialiseringer, kan de hurtigt og effektivt sætte sig ind i en problemstilling, forstå kulturen og skabe resultater.
 • Best Management Practices giver os et fælles sprog internt i Peak og med vores kunder. Vi er Danmarks mest certificerede virksomhed, og vi har en unik viden om hvilke værktøjer der fungerer, og hvordan de tilpasses til konkrete opgaver og i forhold til organisations modenhed og kapabilitet.
 • Vi gennemfører forskning og undersøgelser igennem samarbejde med førende universiteter, faglige interesseorganisationer og vores kunder. Dette anvender vi til opbyggelse samt vedligeholdelse af indsigter i, hvad der skal til for at skabe world class resultater for vores kunder.
Læs mere her

Det siger vores kursister

 • Det er altid skønt at lære noget nyt, og sidste uge var ingen undtagelse! Her stod programmet på tre dages intensivt kursus, ledet af Peak Consulting Group og afsluttet med en PRINCE2®-certificering. Nu glæder jeg mig til at bruge min nye indsigt i projektledelsens Best Practice til at gøre en forskel i mit frivillige virke hos AXIS, og ikke mindst skabe værdi for min kommende arbejdsgiver!

  Pia Sørensen

  Axis - NGO for development and education

 • De sidste par dage har været intensive, lærerige og spændende med Peak Consulting Group, hvor Jesper Vilstrup har sørget for inspirerende undervisning. Jeg er glad for, at jeg nu er certificeret i Prince2 Foundation - projektledelse og glæder mig til at anvende mine nye tilegnede metoder i den virkelige verden.

  Salli Lea König

  RGS Nordic

 • Peak Consulting Group har været i stand til at forstå vores forretning og modenhedsniveau, som er ret varierende. De har været en stor hjælp til at strukturere uddannelse af topledelse, projektledere og projektdeltagere. Peak Consulting Group har været en god sparringspartner på vores rejse mod at få PRINCE2 på banen i alle vores projekter.

  Laura Tomassini

  BaneDanmark

 • Aalborg Universitet Tak for - Et RIGTIG godt forløb – både med indhold og også de to evalueringer, som KRÆVER noget og GIVER noget. lbm@adm.aau.dk

  Lars Berg Møller

  lbm

Vi har i vores tilgang fokus på forandring og den efterfølgende gevinstrealisering

Integritet, kompetence og engagement – leveret uden kompromis;

Vi tror fuldt og fast på, at vi kan skabe resultater uden at gå på kompromis med vores værdier.

Mange tager dette som selvfølgeligheder, men for os udgør det selve fundamentet og er indlejret i måden vi leverer, agerer og kvalitetssikrer.

Resultater og gevinsterne skal være varige;

Vi måler os op imod de resultater og gevinster, vi skaber for vores kunder.

Successer skal kunne stå alene, og være varige, også efter at konsulenten eller teamet er taget hjem.

Vi lytter og udfordrer, med respekt for vores kunders forretning og deres medarbejdere: Vi lytter til hvad vores kunder ønsker at opnå, vi analyserer, hvor kunden er i dag, og indgår en dialog om, hvordan vi bringer kunden derhen. Dette gør vi med udgangspunkt i den nuværende modenhed i projektorganisationen, organisationens forandringsparathed og med respekt for de ledere og medarbejdere, vi skal arbejde med.