Om Peak - Hvem vi er og hvad vi tilbyder - Peak Consulting Group A/S

Velkommen til Peak

Det skal gøres ordentligt

Når du beder Peak om hjælp, er vores mål at løse opgaven så godt, at vi hurtigst muligt gør os selv overflødige i din organisation. Opskriften er ikke bare høj faglighed, men også gode relationer. Det er den kombination, vi gerne vil understrege med vores virksomhed.

konsulenter

Det at hyre konsulenter

At hyre eksterne konsulenter er at invitere fremmede mennesker ind i sin organisation.

Det bliver kun en succes, hvis den fremmede formår at begå sig. Indsigt og erfaring gør det ikke alene. Derfor bør du også som opgavestiller overveje, om konsulenten eller teamet overhovedet passer ind hos jer.

Høj faglighed og gode relationer går hånd i hånd, når samarbejdet virker. Det er en kæphest hos os i Peak. På siden her beskriver vi Peaks fagområder samtidigt med, at du får eksempler på de erfaringer, vores konsulenter tager med ind i et samarbejde. Teori og metode gør det ikke alene.

Hos Peak handler vi ud fra ordentlighed

Peak blev startet ud fra den overbevisning, at man kommer længst med ordentlighed og ydmyghed. Det har tusindvis af timer hos vores kunder kun bekræftet os i.

Det er vores ambition, at vores konsulenter skal opfattes på lige fod med de ansatte i den organisation, de træder ind i.

Det kræver en evne til at kunne tilpasse sig og skabe tillid. Kort sagt at opføre sig ordentligt.

Det kommer til udtryk i alt lige fra at rydde vores egen kaffekop op til altid at overlevere tingene ordentligt, når opgaven afsluttes.

Patrick Sorrentino
Half Double

Man skal tro på løsningen fra begyndelsen

Vi påtager os ikke en opgave, medmindre vi er overbeviste om, at vi kan løfte den og fremfor alt kan se meningen bag.

Den tilgang skyldes dels, at vi føler et stort medansvar for de projekter, vi involverer os i.

Det skyldes også, at mening er drivkraften i alt, vi laver. Sådan er det, når man ikke bare hyrer en konsulent, men også mennesket bag.

Peak dna

Vores DNA

Peak gør Danmark dygtigere, fordi virksomheden består af dygtige mennesker Netop det menneskelige er essentielt for os.

Vi er optaget af, at du i mødet med os oplever en jordnær, lyttende og indsigtsfuld samarbejdspartner, og det er vores styrke i en nøddeskal.

Det betyder en evig stræben efter at være det mest relevante valg – for nuværende og kommende kunder, sparringspartner og medarbejdere.

Adgang til metoder, værktøjer og faglige grupper

I Peak har vi en række succesfulde tilgange, værktøjer og faglige fællesskaber, som du både kan blive en del af, eller kan vælge at følge med i fra sidelinjen.

Udover de faglige vidensdelingsarrangementer, der er koblet op mod vores ydelsesområder, har vi fælles kompetencetiltag, der udvikler os som konsulenter.

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Vores kurser og uddannelser er solidt forankret i underviserens praktiske erfaringer og vores samarbejder med private virksomheder og offentlige institutioner. Læs om vores trademarks her