Publikationer - Peak Consulting Group A/S

Publikationer

Faglighed betyder meget for os i Peak

I Peak er vi drevet af at gøre en forskel. Derfor er Peak og vores medarbejdere involveret i række vidensaktiviteter

Det giver os adgang til en masse indsigt og forskning, på tværs af offentlig og privat sektor, som vi løbende anvender i vores bøger og gratis publikationer.

Projektlederens formelsamling – 3. udgave

Din personlige arbejdsbog – bogen der kan gøre din hverdag som projektleder nemmere

Bogen er en personlig arbejdsbog for projektledere, der indeholder 52 værktøjer til gavn ved projektledelse i praksis. Præcist og kontant hjælper bogen læseren med bl.a. at udføreinteressentanalyser, kompleksitetsanalyser af projekter og med at forberede præsentationer for styregruppen.

“Projektlederens formelsamling” er skrevet som en bog til anvendelse, efter læseren har tilegnet sig teorien, enten ved at have læst Bjarne Kousholts teoribog “Projektledelse – teori og praksis” eller andre bøger om projektledelse.

I 3. udgave er foretaget tilføjelser og rettelser, der gør det lettere at bruge bogen i relation til IPMA´s certificering. Bogen er derfor en naturlig del af kursusmaterialet på vores IPMA certificerings uddannelser.

Projektets styregruppe

Bogen om styregrupper, har til formål at gøre projekternes styregrupper og medlemmer mere kompetente, således at vi får flere succesfulde projekter.

Med udgangspunkt i “The Conscious Competence Learning Model” ser vi på, hvordan styregruppen kommer fra tilstanden “ubevidst inkompetent” til den mere ideelle tilstand “ubevidst kompetent”.

Bogen giver dig også 17 værktøjer, tests, tjeklister og skabeloner, som vil være til stor gavn i dagligdagen med styregruppearbejdet.

Værtøjerne er baseret på i alt 27 anbefalinger, som bogens forfattere har uddraget af dels de internationale standarder og guidelines for projektledelse, dels en række eksperters anbefalinger, konkrete erfaringer fra fejlslagne offentlige og private projekter, samt en omfattende styregruppeundersøgelse, udført blandt Peak Consulting Groups kunder.

Kom hurtigt i gang med værktøjer og metoder

Vi har designet et 1-dags kursus hvor du får et godt overblik over de gængse projektværktøjer til at gennemføre projekter med.

Det vil give dig et overskud, så du ikke skal bruge tid og energi på at finde skabeloner og tjeklister, da du har dem lige ved hånden i bogen. Du kan derfor hurtigt komme i gang med brugen af dem i din hverdag.

Du vil blive præsenteret for værktøjer, der kan bruges til analyser og strukturering samt til at hjælpe med den ledelsesmæssige rolle.

Du er velkommen til at kontakte os

kurser@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Rikke Bang
Rikke Bang

Training Director
tlf. 2075 9424

Send en e-mail