Persondata politik

Behandling af din persondata politik

Peak Consulting Group»Persondata politik

Personoplysninger og persondata politik

I Peak Consulting Group ApS passer vi på dine personoplysninger, og vi ønsker, at du som kunde hos os er orienteret om, hvordan vi behandler dem. Her kan du læse mere om vores persondata politik, hvad vi bruger dine personoplysninger til, hvor længe vi opbevarer dem, og hvem vi deler dem med. Du kan også læse, hvilke rettigheder, du har, og hvem du kan kontakte i Peak Consulting Group ApS, hvis du har spørgsmål til brugen af dine personoplysninger.

 

Peak Consulting Group ApS er den dataansvarlige

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i Peak Consulting Group ApS, er:

Peak Consulting Group ApS
Lyngbyvej 2, 2100 København
Telefon: + 45 3526 2880
E-mail: persondata@peakconsulting.dk
CVR-nr. 2117 7407

Kontaktoplysninger på Peak Consulting Group ApS’ databehandlingsansvarlige

Hvis du har spørgsmål til vores beskyttelse og behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databehandlingsansvarlige.

Du kan kontakte vores databehandlingsansvarlige på persondata@peakconsulting.dk

1. Formål med behandling af personoplysninger og persondata politik

Peak Consulting Group ApS behandler dine personoplysninger til en række formål, som er beskrevet nedenfor. Under hvert formål kan du se, hvilke kategorier af personoplysninger Peak Consulting Group ApS behandler, hvorfra Peak Consulting Group ApS indsamler personoplysningerne, hvorfor vi har lov til at behandle dine personoplysninger, og hvem Peak Consulting Group ApS kan videregive personoplysningerne til.

1.1 Markedsføring

Vi behandler dine personoplysninger, når vi markedsfører vores produkter og løsninger (som beskrevet i vores  samtykke til markedsføring).

Peak Consulting Group ApS har forskellige  markedsføringstiltag, som skal sikre, at du kan få netop den viden fra Peak Consulting Group ApS, der er relevant for dig i forhold til dine interesser. Peak Consulting Group ApS giver dig kvalificerede anbefalinger, nyheder og viden indenfor kompetenceudvikling, som er målrettet dig, din situation og dine behov i de forskellige faser af dit arbejdsliv.

Du kan give dit samtykke til, at Peak Consulting Group må sende markedsføring til dig via de kanaler, der er angivet i samtykket.

1.1.1 Kategorier af personoplysninger

Vi behandler forskellige personoplysninger om dig. Disse personoplysninger vil være:

Almindelige kategorier af personoplysninger:
Navn, kontaktoplysninger, fødselsdato, demografiske forhold, din adfærd på Peak Consulting Groups digitale kanaler (f.eks. hvilke mails du åbner, hvilke artikler du læser og deler) din kommunikation med Peak Consulting Group ApS (f.eks. hvis du har spørgsmål til din fremtidige kompetenceudvikling eller ønsker yderligere viden om et af vores produkter), offentligt tilgængelige eller købte data, oplysninger du har givet os i forbindelse med spørgeskemaer, evalueringer og lignende (f.eks. hvad du synes om vores produkter).

1.1.2 Hvor får vi oplysninger om dig fra?

Der indsamles oftest ikke andre personoplysninger end dem, der allerede er indsamlet som led i kundeforholdet med dig. Hvis Peak Consulting Group ApS modtager nye personoplysninger om dig, vil det være:

  • Oplysninger om hvilke mails/artikler mv. der åbnes i markedsføringsmateriale fra Peak Consulting Group ApS.
  • Oplysninger fra offentlige tilgængelige registre.

1.1.3 Hvorfor har vi lov til at behandle personoplysninger om dig?

Peak Consulting Group ApS behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke.

1.1.4 Videregivelse af dine personoplysninger

Peak Consulting Group ApS kan videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere, som assisterer vores virksomhed med f.eks. teknisk support, certificeringsregistre og leverandørydelser.

1.2 Analyse og statistik

Vi behandler dine personoplysninger, når vi udarbejder statistikker og analyser. Det kan være:

  • Interne undersøgelser, analyser og lønsomhedsvurderinger

1.2.1 Kategorier af personoplysninger

I forbindelse med at Peak Consulting Group ApS udarbejder statistikker og analyser, behandler vi forskellige personoplysninger om dig, (oftest vil oplysningerne dog anvendes i anonymiseret form).

Personoplysningerne vil være:

  • Almindelige kategorier af personoplysninger:
  • Navn, kontaktoplysninger, køn, kundenummer, oplysninger om dit engagement i Peak Consulting Group ApS (f.eks. din kursusdeltagelse) og oplysninger om dit ansættelsesforhold (f.eks. arbejdsgiver).

1.2.2 Hvorfor har vi lov til at behandle personoplysninger om dig?

Peak Consulting Group ApS behandler dine personoplysninger ud fra følgende juridiske grundlag:

Indsamling og anvendelse af almindelige personoplysninger er nødvendig for, at vi kan forfølge en legitim interesse, nemlig at markedsføre  Peak Consulting Group ApS’ produkter (databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

1.2.3 Videregivelse af dine personoplysninger

I forbindelse med analyse og statistik bliver alle personoplysninger anonymiseret og sammenholdt for at udlede tendenser og trends, og der bliver ikke videregivet personoplysninger til andre modtagere.

1.3 Optimering af brugeroplevelsen på Peak Consulting Group ApS’ hjemmesider

Vi behandler dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside(r). Dette kan f.eks. være, når vi arbejder på at optimere brugeroplevelsen på Peak Consulting Group ApS’ hjemmeside(r) eller du henvender dig via vores kontaktformularer (f.eks. hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ved kampagner). Du har desuden mulighed for at kontakte os via vores kontaktformular for eventuelle klager.

I forhold til behandling af klager, henviser vi dig til formålet ”klagebehandling”.

1.3.1 Kategorier af personoplysninger

Vi behandler forskellige personoplysninger om dig. Disse personoplysninger vil være :

Almindelige kategorier af personoplysninger:

Når du henvender dig via en af vores kontaktformularer, registrerer Peak Consulting Group ApS de oplysninger, som du selv afgiver. Det vil være navn, kontaktoplysninger, fødselsdato, virksomhedsnavn og eventuelt CVR-nummer.

1.3.2 Hvor får vi oplysninger om dig fra?

Peak Consulting Group ApS indsamler dine personoplysninger på hjemmesiden fra disse kilder:

  • Google Analytics – Peak Consulting Group ApS anvender Google Analytics på Peak Consulting Group ApS’ hjemmeside til at undersøge, hvordan siden besøges, og hvordan brugerne navigerer på hjemmesiden.

1.3.3 Hvorfor har vi lov til at behandle personoplysninger om dig?

Peak Consulting Group ApS indsamler, anvender og videregiver dine personoplysninger ud fra følgende juridiske grundlag:

De personoplysninger, som vi har indsamlet via Google Analytics, behandler og videregiver vi under hensyn til de legitime interesser i at få hjemmesiden til at fungere, til statistik samt til brug for markedsføring (databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

1.3.4 Videregivelse af dine personoplysninger

Peak Consulting Group ApS kan videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere, som assisterer vores virksomhed med f.eks. teknisk support og leverandørydelser.

1.4 Uddannelsesforløb

Vi behandler i visse tilfælde personoplysninger om dig, når vi eller du selv tilmelder dig et uddannelsesforløb. Det sker for, at vi kan sikre, at du får det bedste uddannelsesforløb.

1.4.1 Kategorier af personoplysninger

Vi behandler forskellige personoplysninger om dig. Disse personoplysninger vil  være:

Almindelige kategorier af personoplysninger:
Fødselsdato, køn, oplysninger om dit ansættelsesforhold (f.eks. arbejdsgiver).

1.4.2 Hvorfor har vi lov til at behandle personoplysninger om dig?

Peak Consulting Group ApS indsamler, anvender og videregiver dine personoplysninger ud fra følgende juridiske grundlag:

Indsamling, anvendelse og videregivelse af almindelige personoplysninger om dig er nødvendig for, at Peak Consulting Group ApS kan forfølge en legitim interesse, nemlig at dig, din virksomhed eller den organisation, som du er medlem af, et tilbud på fortsat kompetenceudvikling af Peak Consulting Group ApS (databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a).

1.4.3 Hvor får vi personoplysninger om dig fra?

Peak Consulting Group ApS kan modtage dine personoplysninger fra dig selv, din arbejdsgiver eller organisation (som du er medlem af).

1.4.4 Videregivelse af dine personoplysninger

Peak Consulting Group ApS kan videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere, som assisterer vores virksomhed med f.eks. teknisk support og leverandørydelser.

2. Overførsel af personoplysninger til lande uden for EU/EØS

Peak Consulting Group ApS bruger samarbejdspartnere (databehandlere og underdatabehandlere) i England, da vores kursussystem er placeret på servere i dette land. Det betyder, at dine personoplysninger og kan blive overført til England. Når England udtræder af EU, udgør England et såkaldt tredjeland uden for EU/EØS. Dataoverførslen vil herefter ske i henhold til EU Kommissionens standardkontrakt for overførsel af personoplysninger, medmindre England anses for at have et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Hvis Peak Consulting Group ApS indgår EU Kommissionens standardkontrakt med de engelske samarbejdspartnere, kan du til hver en tid få udleveret en kopi af standardkontrakten ved at kontakte Peak Consulting Group ApS’ databehandlingsansvarlige.

3. Opbevaring af dine personoplysninger – persondata politik

Peak Consulting Group ApS persondata politik opbevarer dine personoplysninger, indtil kundeforholdet er ophørt, og forældelsesfristerne i forældelsesloven er indtrådt. Opbevaringen af personoplysningerne sker tillige med respekt for Peak Consulting Group ApS’ forpligtelser til at opbevare personoplysninger i henhold til regnskabs- og bogføringslovgivningen. Peak Consulting Group ApS opbevarer udelukkende dine personoplysninger til deres oprindelige formål og som eksplicit angivet ved forespørgsel om personoplysninger. Når data ikke længere er relevante, er blevet tilbagekaldt af dig eller opbevaringspligten ophører jf. gældende lovning, slettes dine personoplysninger automatisk. Peak Consulting Group ApS bevarer til enhver tid retten til at anonymisere og efterfølgende bruge data til statistiske formål.

4. Pligtmæssig information om persondata politik

Peak Consulting Group ApS har brug for personoplysninger om dig, når vi f.eks. opretter og administrerer din tilmelding til et uddannelsesforløb. Hvis du ikke giver personoplysningerne til Peak Consulting Group ApS, vil konsekvensen være, at Peak Consulting Group ApS ikke kan varetage formålene ovenfor, f.eks. at vi ikke kan oprette dig som kunde i Peak Consulting Group ApS.

5. Dine rettigheder vedrørende persondata politik

Når Peak Consulting Group ApS behandler personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:

  • Retten til indsigt
    Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Peak Consulting Group ApS behandler om dig.
  • Ret til at gøre indsigelse
    Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring og til at gøre indsigelse mod profilering i det omfang, den vedrører direkte markedsføring.
  • Retten til berigtigelse
    Du har ret til at få berigtiget urigtige personoplysninger uden unødig forsinkelse, herunder har du under hensyn til formålene med behandlingen ret til at få tilføjet eventuelt manglende personoplysninger.
  • Retten til sletning af persondata politik
    Som beskrevet under afsnit 3, så overholder Peak Consulting Group ApS til enhver tid den gældende lovgivning, dog har du ret til at få dine personoplysninger slettet i Peak Consulting Group ApS inden de angivne frister, såfremt det ikke strider mod Peak Consulting Group ApS’ opbevarings- og dokumentationspligt.
  • Retten til begrænset behandling
    Du har ret til at begrænse Peak Consulting Group ApS’ behandling af dine personoplysninger i visse tilfælde, blandt andet når der foreligger tvivl om dine personoplysningers rigtighed.
  • Retten til dataportabilitet
    Du har ret til at få personoplysninger, som du selv har afgivet til Peak Consulting Group ApS, overført til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Tilbagekaldelse af samtykke og persondata politik
    Hvis Peak Consulting Group ApS behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. En tilbagekaldelse af samtykket indebærer, at Peak Consulting Group ApS ikke fremover må behandle dine personoplysninger til det formål, som du gav dit samtykke til. Tilbagekaldelsen påvirker ikke den behandling af dine personoplysninger, som er foretaget forud for tilbagekaldelsen, f.eks. hvis du har givet os samtykke til at videregive oplysningerne. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, kan konsekvensen være, at vi i nogle tilfælde ikke vil kunne fortsætte kundeforholdet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte Peak Consulting Group ApS’ databehandlingsansvarlige. Det gør du ved at sende en mail til persondata@peakconsulting.dk og Peak Consulting Group ApS vil behandle sagen inden for 30 dage.

6. Politik for sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger bliver opbevaret indtil det ikke længere er nødvendigt at opbevare oplysningerne i forhold til formålet med indsamling og behandling. Sletning af data gælder både for elektroniske data og for printet data. Personoplysninger, der indgår i bogføringsbilag, slettes ikke.

Som kunde, medarbejder eller associate/samarbejdspartner hos Peak Consulting Group har du altid ret til at få dine personoplysninger slettet, når du ønsker det. Det kan du bede om ved at kontakte os på persondata@peakconsulting.dk . Sletning af dine data sker senest 1 måned efter din henvendelse under hensyntagen til bogføringsloven.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du har afgivet. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på persondata@peakconsulting.dk

7. Klage til Datatilsynet om persondata politik

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over Peak Consulting Group ApS’ behandling af dine personoplysninger. Du bør dog altid først tage kontakt til Peak Consulting Group ApS, hvis du mener Peak Consulting Group ApS har behandlet dine personoplysninger i strid med den persondataretlige regulering. På den måde kan du få Peak Consulting Group ApS’ forklaring af sagen. Du kan kontakte Datatilsynet pr. mail dt@datatilsynet.dk eller læse mere på datatilsynet.dk

Datoen for, hvornår vi sidst har opdateret denne politik, vil fremgå øverst på siden.