Peak PMO forum - netværk for PMO ledere - Peak Consulting Group ApS

Peak PMO forum

Et ambitiøst netværk for PMO ledere

Peak Consulting Group ApS»Peak PMO forum
Forummet er et by-invitation-only netværk, bestående af 140 ledere fra 80 forskellige organisationer fra henholdsvis privat og offentlig sektor.
  • Målet med møderne er at gøre os alle sammen bedre til at håndtere de udfordringer, der er forbundet med etablering, udvikling og drift af projekt-, program- og porteføljekontorer, både fra en ledelsesmæssige og styringsmæssig vinkel.
  • Peaks rolle er at være vært for møderne, mens det er deltagernes udfordringer, der er bestemmende for indholdet på møderne.
  • Der afholdes fire årlige møder af tre timers varighed. Det er gratis at deltage i PMO Forum for inviterede.

Har vi overset dig? Så kontakt PMO Forums netværks facilitator

Baggrunden for netværket

Selvom de fleste af os, der er involverede i PMO-arbejdet, ikke undrer os over, hvad fordelene er ved at have et PMO, så har vi nok alle hørt udtalelser om, at det bare er en overhead omkostning, som kun skaber bureaukrati og ikke leverer nogen reel værdi til projekterne. Måske har vi hørt nogen ytre sig om, at PMO’et overkomplicerer projekterne, og at det bare er en ”vejrstation”. Det, synes vi, er helt urimeligt!

Værdien ved at deltage

I Peak er vi jævnligt i dialog med organisationer, som enten er ved at etablere et PMO, eller som allerede har etableret et PMO. Alle spørger efter indspark og inspiration fra ligesindede. Derfor skaber vi nu et forum, hvor vi i fortrolighed kan diskutere de erfaringer og udfordringer, vi står over for.