Agilitet og Agil transformation - Peak Consulting Group A/S

Agil transformation

Skal vi hjælpe jer i gang med den agile rejse?

Peak Consulting vil være din foretrukne agile samarbejdspartner. Vi tager udgangspunkt i dig og din organisation og hjælper dig der, hvor du er på din agile rejse.

Vi rådgiver fra strategi til eksekvering, vi forstår vores kunder og hvor de skal hen. Vi kan stille med både en enkelt konsulent, eller et helt team. Vi kan bidrage med agil rådgivning, konsulentløsninger, uddannelse og netværk med de mest erfarne virksomheder og konsulenter. Vi sætter os ind i vores kunders kultur og behov og tager udgangspunkt i dér, hvor I er. Ikke i en teoretisk lærebog eller ét bestemt agilt rammeværk. 

Bliv klogere på den agile udbredelse i Danmark

Gennem de seneste år er der kommet fart i overgangen til agile metoder.

For andet år i træk, har vi hos Peak Consulting Group valgt at tage temperaturen på, hvor langt danske virksomheder egentlig er kommet med den agile transformation på tværs af privat og offentlig sektor. Ud over at få en bedre forståelse for den aktuelle situation i forskellige brancher var formålet at skabe ny viden og refleksioner, der kan inspirere vores kunder i arbejdet med deres eksekveringsevne. 

Vi forstår det agile marked og kan hjælpe dig med de udfordringer du står overfor. Sammen med dig vil vi knække de sværeste agile nødder:

Du er velkommen til at kontakte os

Vi altid friske på en agil snak. Skriv til os og lad os tage en agil heads up.

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Agileleap.dk er Danmarks nye agile community.

Her samles agile tænkere og praktiske på én fælles platform for at dele deres erfaringer fra danske organisationer. Du kan læse med, eller selv byde ind med dit agile input:

Relevante artikler