Digitalisering - Peak Consulting Group A/S

Digitalisering

Digitalisering har en afgørende faktor, når din organisation skal udvikles og optimeres.

Vi rådgiver fra strategi til eksekvering, vi forstår vores kunder og hvor de skal hen. Vi kan stille med både en enkelt konsulent, eller et helt team.

Vi kan bidrage med agil rådgivning, konsulentløsninger, uddannelse og netværk med de mest erfarne virksomheder og konsulenter. Vi sætter os ind i vores kunders kultur og behov og tager udgangspunkt i dér, hvor I er. Ikke i en teoretisk lærebog eller ét bestemt agilt rammeværk. 

Forventning til digitalisering

I disse år forventer borgerne og virksomhederne, at statslige myndigheder, regioner og kommuner leverer brugervenlig, digital service samt kommunikation i topklasse.

De forventer også, at kvaliteten af myndighedernes kerneydelser er af høj kvalitet. Dertil er budgetterne i stigende grad under pres grundet effektiviseringskrav og krav om nye og bedre ydelser.

De private virksomheder er presset af konkurrence fra både ind- og udland, og stilles derfor over for krav om effektivisering af produktionen og innovationen af deres produkter og ydelser.

De offentlige og private virksomheder erkender, at de skal tænke nyt, men ved også, hvor svært det kan være at tage det næste skridt, når hverdagen styres af den daglige drift, og overskuddet til at gennemføre forandringer er begrænset.

I Peak Consulting Group tror vi på, at udfordringerne kan overvindes ved at tage afsæt i erfaringerne fra de virksomheder, hvor ændringerne er lykkedes.

Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at sikre at;

Hvor starter vi?

Vi starter der, hvor I er, og bringer best practice-metoder ind, tilpasser jeres ressourcer og behov.

Kontakt Peak Consulting Group, hvis I ønsker en dialog om, hvordan jeres organisation kan komme på forkant med digitaliseringen, og hvordan I kan sikre, at jeres programmer og projekter skaber værdi for virksomheden.

konsulenter

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Cases

NgDP i Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening

Netværksmøder som katalysator for forandring I forbindelse med Næste generation Digital Post står det offentlige over for en større implementeringsopgave …

sundhedsdata
Sundhedsdata i KL

Analyse af Borgernes adgang til egne sundhedsdata I Økonomiaftalen 2018 aftalte regeringen og KL, at der skulle gennemføres en analyse …

it-drift
Forny din it-drift med en kort og fleksibel kontrakt

Artikler

program
Kan forretningstransformationer være struktureret og improviseret på samme tid?

I en verden, hvor det eneste konstante er forandringer, udruller mange organisationer stadig deres strategier efter roadmaps og strategikort. Men …

projektkufferten
Sådan pakker du projektet ud af feriekufferten

Som feriekufferten pakkes ud, så skal projektet også pakkes ud, så alt kan finde sin rette plads igen og projektet …

solcreme
Hvilken beskyttelsesfaktor giver du dit projekt inden ferien?

Ligesom vi beskytter vores hud mod at blive forbrændt i solen, er det nødvendigt at beskytte vores projekt mod at …