Digitalisering - Peak Consulting Group A/S

Ekspertiser

Digitalisering

Digitalisering

Digitalisering har en afgørende faktor, når din organisation skal udvikles og optimeres

I disse år forventer borgerne og virksomhederne, at statslige myndigheder, regioner og kommuner leverer brugervenlig, digital service samt kommunikation i topklasse.

De forventer også, at kvaliteten af myndighedernes kerneydelser er af høj kvalitet. Dertil er budgetterne i stigende grad under pres grundet effektiviseringskrav og krav om nye og bedre ydelser.

De private virksomheder er presset af konkurrence fra både ind- og udland, og stilles derfor over for krav om effektivisering af produktionen og innovationen af deres produkter og ydelser.

De offentlige og private virksomheder erkender, at de skal tænke nyt, men ved også, hvor svært det kan være at tage det næste skridt, når hverdagen styres af den daglige drift, og overskuddet til at gennemføre forandringer er begrænset. I Peak Consulting Group tror vi på, at udfordringerne kan overvindes ved at tage afsæt i erfaringerne fra de virksomheder, hvor ændringerne er lykkedes.

Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at sikre at;

  1. Fundamentet er lagt og organisationen er på plads
  2. Strategien er udarbejdet, afstemt og forankret i forretningen
  3. Porteføljen af programmer og projekter er styrbare og understøtter strategien
  4. Projekter og programmer gennemføres sikkert, og I får gode digitale løsninger, der bidrager med at realisere de økonomiske og kvalitative gevinster.

Vi starter der, hvor I er, og bringer best practice-metoder ind, tilpasser jeres ressourcer og behov. Kontakt Peak Consulting Group, hvis I ønsker en dialog om, hvordan jeres organisation kan komme på forkant med digitaliseringen, og hvordan I kan sikre, at jeres programmer og projekter skaber værdi for virksomheden.

Udvalgte artikler om digitalisering


Digitalisering og sund fornuft
Elearning og mobile learning

  • Uanset hvor helstøbt og fokuseret strategien end er, bør man løbende også se på, om den har skabt resultater.

    Martin Dohn

    Fagansvarlig for digitalisering

Peak arrow

Relevante Kurser

Vi har en del kurser om digitalisering. Kig vores kursuskalender igennem og find det rigtige kursus til dig

Læs mere
Peak arrow