Peak Consulting Group A/S Half Double - Skab effekt på den halve tid -

Half Double projektledelse

Hvad er Half Double

Half Double er en dansk udviklet og forskningsbaseret tilgang til projekter, som nytænker hele projektlederens kernefokuspunkter med dokumenteret effekt.

Helt kort handler det om at forkorte projektets levetid og dermed produktets time-to-market samtidig med, at du øger effekten af projektet. Det er ambitiøst, ja, men det er bestemt ikke urealistisk, hvis I ved, hvad I laver. Half Doubles projekttilgang bygger videre på den klassiske projektledertanke, men tilbyder et helt nyt mindset og tilhørende værktøjer. Fokus er på tre kerneelementer, hvis indbyrdes forhold skaber fremdrift i projektet:

Effekt

Det er effekten af leverancen der skal drive værket, og ikke leverancen i sig selv.

Fremdrift

Projektet fokuserer på fremdrift fremfor opgaveløsning og arbejdet designer herefter

Lederskab

Skab lederskab for projektet. Det er ikke noget, du gør alene.

Hvorfor er Half Double vigtigt lige nu?

Med IPMA, PMI og PRINCE2 har vi aldrig haft flere veluddannede og certificerede projektledere, end vi har i dag.

Alligevel er det kun 35 % af alle projekter, der lykkes. Traditionel projektledelse er nemlig et levn fra en tid, hvor både organisationer og marked var langt mere statiske end i dag. Nutidens globalisering og digitalisering har nu skruet tempo og performancekrav i vejret, og det kræver nye værktøjer at navigere i dette terræn. Half Double er et af de første konkrete og veldokumenterede bud på, hvordan projektledelse skal se ud i denne moderne og foranderlige kontekst.

Med Half Double opstår en helt ny og hidtil uudforsket dimension af projektledelse, der skaber resultater ud fra nogle helt andre forudsætninger end den traditionelle projektledelse – og det virker!

Half Double

Lad os spille hinanden bedre

Spillet bruges til at skabe dialog og overblik, når kerneteamet skal nedbryde leverancer og estimere aktiviteter. Det legende format tvinger alle på teamet til at deltage og bidrage, og på den måde sikres en væsentlig involvering og vidensdeling.
Vi du vide mere om planning poker?
Skal vi komme ud og spille Planning Poker med jer?

Vi kommer gerne ud i jeres organisation med en gratis og uforpligtende introduktion til Planning Poker-værktøjet.

Book allerede nu en aftale med vores erfarne Planning Poker-konsulent Henrik Timm

Lad os rådgive jer om Half Double

Hos Peak Consulting har vi hundredetusindvis af timers arbejde med kompleks projektledelse og modning af projektorganisationer bag os.

Vores to skarpe konsulenter Henrik Timm og Niels Kjærsgaard har allerede brugt Half Double-metodologien med følgende resultater i større danske organisationer:

  • Bedre forståelse af problemet, og dermed bedre styring af projektets scope.

  • Bedre involvering af interessenterne og en optimal forankring af projektleverancen.

  • Hurtigere projektopstart.

  • Afsluttede projekter, der leveres til forventet eller højere effekt.

Henrik Timm

Henrik Timm

Rådgivning, coaching og undervisning. 

Henrik har masser af erfaring med at implementere og understøtte Half Double i stor og mellemstore virksomheder. Henrik er desuden vores underviser i Half Double-metodologien, hvor han udbreder kendskabet og værktøjerne til kommende Half Double Practitioners. Tag en uforpligtende snak med Henrik og bliv klogere på, hvordan han kan rådgive jer i Half Double.

Skriv til Henrik
Niels Kjærsgaard

Niels Kjærsgaard

Leadership og implementering. 

Niels arbejder med at implementere og understøtte Half Double-værktøjer i større virksomheder. Desuden har han helt konkrete erfaringer med at gøre leadership til løftestang for Half Double-implementeringen i projektorganisationen. Tag en uforpligtende snak med Niels og hør, hvordan han kan hjælpe jer med Half Double-implementeringen.

Skriv til Niels

Helt konkret kan Half Double tage form som:

Relevante artikler